Obavijesti

News

Komentari 29

Strava u Njemačkoj: Osam su leševa pronašli u autoservisu

Prema pisanju njemačkih medija nije riječ o kriminalnom djelu, ali se vjerojatno radi o remećenju mira pokojnika. Navodno je pogrebnik dijelio prostorije s vlasnikom autoservisa

Osam leševa pronašli su pogrebnici u starom autoservisu u Brandenburgu. Mrtva tijela su u međuvremenu transportirana, a cijeli slučaj istražuje državno odvjetništvo. Prema pisanju njemačkih medija nije riječ o kriminalnom djelu, ali se vjerojatno radi o remećenju mira pokojnika. U servisu koji pripada Ukrajincu nalazilo se više lijesova i hladnjača.

Prema prvim informacijama pogrebnik je dijelio prostorije autoservisa s vlasnikom te je pokojnike držao u hali. Vozač lijesova izjavio je za medije kako "bi se ljudi jako iznenadili kada bi znali koliko lijesova stoji u garažama u Brandenburgu". Istina, ovo nije prvi takav slučaj.

Prije četiri godine jedan pogrebnik je držao pokojnike u supermarketu . Tada su istražitelji našli pet lijesova. A prije sedam godina 12 leševa je pronađeno u kombiju. Iste godine, samo tjedan dana kasnije u Poljskoj blizu njemačke granice pronašli su 12 lijesova u šumi.