Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gorjeli su na cesti: U sudaru 7 motora poginulo troje vozača

Očevici kažu kako su motociklisti gorjeli na cesti te da su se međusobno pokušali ugasiti. Dvoje ih je kritično. Sudarili su se u mjestu Kraj kod Mošćeničke Drage

Čitatelj
Foto: Čitatelj
466 komentara

U mjestu Kraj, između Lovrana i Mošćeničke Drage, sudarilo se sedam motora u subotu poslijepodne. Pet motora je izgorjelo, a na mjestu je poginulo troje vozača. Dvoje njih je u kritičnom stanju te su ih prevezli u riječku bolnicu gdje se bore za njihov život. 

Doznajemo kako su se sudarile dvije grupe motociklista, jedni su dolazili s riječke, a drugi s istarske strane. Prvo su se sudarila dva motora, a zatim su na njih naletjeli ostali. Nekolicina ih se uspjela zaustaviti na vrijeme.

- Oko 19 sati vozili smo se od Lovrana prema Moščeničkoj Dragi. Iza nas vozilo je oko 10 motorista koji su nas u zavoju pretekli. Mi smo ih propustili jer su vozili dosta brzo. Na sljedećem zavoju vidjeli smo veliku vatru i ljude kako gore. Nazvali smo hitnu, policiju i vatrogasce koji su došli pola sata nakon nesreće - ispričala nam je čitateljica koja je svjedočila strašnom prizoru.

- Ono što smo vidjeli bilo je strašno. Dečki su gorjeli i međusobno su se pokušali ugasiti - rekla je svjedokinja Slađana Lazarić.

Nesreća je šokirala i policajce koji su došli na očevid. Kažu kako nikada nisu vidjeli nesreću u kojoj je sudjelovalo toliko motociklista. Ubrzo nakon sudara na mjestu nesreće su se počeli okupljati motociklisti iz okolice, koji su došli provjeriti je li stradao netko od njihovih kolega.

- Svake godine u travnju i svibnju strada najviše motociklista. Cesta je još hladna, a gume su loše. Za ovakvo nesreću nisam nikad čuo. Sjećam se jedne u kojoj su se na Istarskom ipsilonu sudarili motori i auti, no ovo je strašno - ispričao nam je Ante Bistra iz jednog motociklističkog kluba iz Opatije.

Možda vas zanima i ovo:
Message