Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
251 komentara

Studentica prodala nevinost za 780.000 dolara na web aukciji

Japanac po imenu Natsu je dao najveću ponudu za djevičanstvo 20-godišnje Brazilke te "pobijedio" ostale natjecatelje čije su se ponude ipak bile nešto niže

Facebook
Foto: Facebook
251 komentara

Brazilka Catarina Migliorini (20) prodala je svoju nevinost za 780.000 američkih dolara. Naime, na online aukciji za njezino je djevičanstvo najvišu ponudu dao muškarac iz Japana pod imenom Natsu.

Natsu je dao najveću ponudu te "pobijedio" ostale natjecatelje čije su se ponude ipak bile nešto niže. Zadnjeg dana aukcije, u srijedu, ponude su sa 150.000 dolara skočile na 620.000, no onda je Japanac ponudio 780.000 i nitko nije mogao dati više od njega.

U isto vrijeme na aukciji je bio i Alex Stepanov koji je svoju nevinost prodao za samo 3.000 dolara i to ženi iz Brazila.

Inače, 20-godišnja Brazilka Catarina Migliorini kazala je kako će 90 posto od iznosa dati u dobrotvorne svrhe, no organizator aukcije ne vjeruje u to.

- Bio sam iznenađen kada sam to čuo zato što sam tijekom razgovora s njom došao do zaključka da je ovo za nju čisti posao. No, ovo je postala velika priča u Brazilu i ako sad ne da novac, svi će misliti da nije dobra osoba - rekao je organizator Justin Sisely.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message