Obavijesti

News

Komentari 4

Styria je osvojila tri Zlatna indeksa, nagradu eStudenta

Styria je osvojila tri Zlatna indeksa, nagradu eStudenta
3

Osvajanje nagrade u organizaciji udruge eStudent pokazatelj je društvene odgovornosti poduzeća i svih poduzetih aktivnosti prema studentskoj zajednici

VIDEO

Projekt Zlatni indeks u organizaciji studentske udruge eStudent, koji se održao četvrti put zaredom, za cilj ima nagraditi poduzeća i institucije za njihov rad i sudjelovanje u studentskom životu. Nagrade su dodijeljene u ukupno 8 kategorija za velika privatna ili javna/mješovita poduzeća te mala i srednja poduzeća.

Nagrade dodjeljuje Povjerenstvo sačinjeno od predstavnika svih javnih sveučilišta u Hrvatskoj, a po prvi puta nagrade su dodijeljene na nacionalnoj razini. Osvajanje nagrade pokazatelj je društvene odgovornosti poduzeća i svih poduzetih aktivnosti prema studentskoj zajednici.

Styria Hrvatska nastoji što više uključiti studente u svoje poslovanje

Od ukupno 50 prijavljenih poduzeća, Styria Hrvatska, kao veliko privatno poduzeće, nagradu Zlatni indeks osvojila je u trima kategorijama: „Organiziranje projekata na kojima sudjeluju studenti“, „Prakse“ te nagradu „Grand Prix“ za ukupni doprinos. Uvidjevši snagu i važnost stjecanja praktičnog znanja za studente, ali i njihovu iznimnu prilagodljivost novim tehnologijama te interes za inovativnim i kreativnim rješenjima, Styria Hrvatska nastoji što više uključiti studente u svoje poslovanje ponajprije kroz svoje najveće brendove 24sata, Večernji list i Poslovni dnevnik, ali i kroz ostale manje brendove kao što su portali Zdrava krava, Budi.in, Gastro.hr, Klokanica.hr, foto-video agencija Pixsell, marketinška agencija RedPoint te 24sata TV. Kroz organiziranje studentskih praksi u različitim odjelima unutar Styrije te organiziranje Styria:SCOOL, medijske akademije za studente koja daje naglasak na stjecanje praktičnih znanja o  poslovanju, Styria Hrvatska nastoji studentima pružiti praktična znanja kao nadogradnju teorijskim znanjima te pružiti priliku studentima da se kroz svoje inovativne ideje afirmiraju u najvećoj medijskoj kući u Hrvatskoj. 

Svojim današnjim mladim suradnicima Styria osigurava daljnji razvoj i usavršavanje

Takav pristup studentima omogućuje da svake godine određeni broj studenata bude i zaposlen po isteku studentskih prava. Isti pristup omogućio je i da danas unutar Styria grupe radi nekolicina zaposlenika koji su svoje karijere u Styriji započeli kao studenti završnih godina fakulteta, a sada obnašaju funkcije članova Uprave, izvršnih urednika i voditelja odjela. I svojim današnjim mladim suradnicima Styria osigurava daljnji razvoj i usavršavanje te temelje za izgradnju uspješne karijere.

Osim Styrije Hrvatska nagradu Zlatni indeks osvojila su i poduzeća: Adris grupa d.d., Cotrugli d.o.o., INA - industrija nafte d.d., Imago reklamna agencija d.o.o., Infobip d.o.o., Innovatio Proficit, iSTUDIO, L'Oreal Adria, OTP banka d.d., Pliva Hrvatska te Zagrebačka banka d.d.

Sve zainteresirane studente za uključivanje u prakse, studentske poslove ili projekte unutar Styrije pozivamo da nam se jave zajedno sa svojim životopisom na mail ljudski_potencijali@styria.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...
NA VEZU JE U TROGIRU

Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...

Plus+ Iako je jahta Royal Romance plombirana do kraja svibnja, Ukrajinci su je oglasili. Dok se pravi vlasnik skriva, megajahta koja je izlistana na 101. mjestu u svijetu po količini luksuza, nalazi se u trogirskoj marini