Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Suđenje Cetinskom: Prijeti mu jedna do osam godina zatvora

U siječnju ove godine protiv Cetinskog pulsko Općinsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Sutra počinje suđenje...

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
8 komentara

Suđenje pjevaču Tonyju Cetinskom počinje u utorak, 22. svibnja. Pulsko Općinsko državno odvjetništvo u siječnju ove godine protiv Cetinskog podignulo je optužnicu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

14 MJESECI NAKON NESREĆE Digli optužnicu: Cetinski vozio prebrzo te je pregazio pješaka

Podsjetimo, Tony je u studenom 2017. godine izazvao nesreću u centru Rovinja u kojoj je poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljani

POGLEDAJTE VIDEO:

Odvjetništvo u optužnici navodi da je Tony Cetinski tog kobnog 3. studenog 2017. godine u Rovinju, kada je pregazio Kevljanina, koji je pijan ležao u Pustoj ulici, bio preduboko 'zavaljen' u sjedište svog Mercedesa. Navode kako zbog toga nije mogao vidjeti Kevljanina kako usred bijela dana iza zavoja leži na leđima na cesti u akutno alkoholiziranom stanju i narušena zdravlja.

SPREMAN JE ODGOVARATI Cetinski: 'Ono što je napisano u optužnici nije se dogodilo...'

Nadalje, Cetinski se po toj ulici, u kojoj je ograničenje brzine 50 kilometara na sat, u trenutku nesreće kretao 33 kilometra na sat. A prema nalazu vještaka, da bi se uopće mogao zaustaviti, trebao je voziti 18 kilometara na sat. Isto tako, smatraju da su prednje kamere automobila trebale biti upaljene. U odvjetništvu se pozivaju na propise Kaznenog zakona, i to iz nehaja. Tonyju prijeti od jedne od osam godina zatvora.

- Budući da ne želim utjecati na sud polemizirajući o svemu preko medija mogu vam dati samo kratku izjavu. Prije svega još jednom bih izrazio žaljenje za stradalim kao i za samom činjenicom da mu nisam mogao pomoći, a koja je ostavila bolan trag u mom životu kao i žaljenje zbog traume koja je tom nesrećom nanesena obitelji unesrećenoga Ibrahima Kevljanina. Smatram da napisano u optužnici nije ono što se dogodilo, ali ako se u daljnjem postupku dokaže bilo kakva krivnja s moje strane, za svoje sam eventualne pogreške spreman odgovarati - rekao je Tony za 'Story'.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message