Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Gotovo suđenje: Daruvarac je kriv, dobio pet godina zatvora

Na nastavku suđenja Darku Kovačeviću u Zadru se očekuju odluke suda o dokaznim prijedlozima i završne riječi. Pretučena djevojka jučer je uz zahvalu na podršci napisala i kako danas očekuje presudu

Zadar: Na Općinskom sudu počelo ponovljeno suđenje Daruvarcu za premlaćivanje djevojke
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
234 komentara

>>> Najnovije informacije:

Daruvarac je proglašen krivim! Dobio je četiri godine i sedam mjeseci zatvora za premlaćivanje i još deset mjeseci za prijetnje

Daruvarca proglasili krivim! Dobio je četiri godine i sedam mjeseci zatvora za premlaćivanje i još deset mjeseci za prijetnje Više na http://bit.ly/2M3OEZt

Posted by 24sata on Thursday, January 10, 2019

12.16 - Darko Kovačević nervozno je slušao presudu. Dok ju je sutkinja čitala, prvo ju je mirno gledao, a onda je počeo nervozno vrtjeti glavom.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1203241 / Daruvarac je proglašen krivim. Dobio je pet godina zatvora]

POGLEDAJTE VIDEO

Uživo iz Zadra: Daruvarac dobio 5 godina zatvora! Reporteri: Pino Šale i Rozeta Bogeljić

Posted by 24sata on Thursday, January 10, 2019

12.00 - Daruvarac je proglašen krivim. Dobio je 4 godina i šest mjeseci za premlaćivanje i još 10 mjeseci za prijetnje, ukupno pet godina bezuvjetnog zatvora u objedinjenoj kazni. Radi se o nepravomoćnoj presudi. Obrazloženje presude je pročitano iza zatvorenih vrata, bez prisustva medija.

10.00 - Prema neslužbenim informacijama danas bi sud trebao Daruvarcu izreći presudu. Tužiteljstvo traži da se Kovačeviću odredi kazna od 5 i pol godina zatvora.

8.45 - Nakon Daruvarca na sud je stigla i majka žrtve u pratnji odvjetnika te kazala da ona očekuje pravdu.

8.40 -  POGLEDAJTE VIDEO:

Suđenje u Zadru: Nakon Daruvarca, stigla i žrtva!

Suđenje u Zadru: Nakon Daruvarca, stigla i žrtva! Više na http://bit.ly/2M3OEZt Reporter: Pino Šale

Posted by 24sata on Wednesday, 9 January 2019

8.37 - Daruvarac došao je na sud, kao i u srijedu, došao taksijem i projurio pored novinara u zgradu suda. 

- Ne očekujem ništa - odgovorio je kratko na pitanje što očekuje od današnjeg ročišta.


Darko Kovačević 'Daruvarac' jučer je priznao krivnju na suđenju za teško premlaćivanje djevojke (18), a na nastavku suđenja u Zadru u četvrtak se očekuju odluke suda o dokaznim prijedlozima, a možda i završne riječi. 

[video: 1203222 / Darko Kovačević Daruvarac prizanao krivnju za premlaćivanje djevojke]

Milan Petričić, odvjetnik pretučene djevojke, rekao je u srijedu kako je sud prošao i sve svjedoke te saslušao vještake, a predočeni su i dokazi u pisanom obliku. Krene li se i na završne riječi, time bi počeo kraj suđenja za napad 18-godišnjakinju u kafiću Chill out. Daruvarcu sude i za prijetnje, a u srijedu su na ročištu čitani iskazi i ispitivani svjedoci poput vlasnice kafića. 

PREMLATIO DJEVOJKU Završilo ročište za Daruvarca u Zadru: Priznao krivnju za sve!

Pretučena djevojka je nakon izlaska sa suda preko Instagram profila zahvalila svima koji su joj davali potporu. Napisala je:

'Sutra je presuda. Previše poruka imam o tome. Pa eto, da ne pišem posebno. Hvala ti Bože. Ima Boga. Hvala svima na podršci".

Foto: Facebook

Daruvarac je prošlog ljeta krvnički pretukao djevojku, što je vidljivo i na snimkama nadzorne kamere. Čak joj je glavom udarao u umivaonik i razbio ga. Krv je šikljala iz nesretne djevojke.

Možda vas zanima i ovo:
Message