Obavijesti

News

Komentari 172

Sučić podnio neopozivu ostavku na dužnost državnog tajnika

Sučić podnio neopozivu ostavku na dužnost državnog tajnika

Sučića je policija u petak iza ponoći zatekla u kafiću u Vukovaru, nakon što su na snagu stupile mjere Nacionalnog stožera kojima je ugostiteljskim objektima zabranjen rad. Sučić je  priveden, a u policijskoj postaji oštetio je inventar

VIDEO

Stjepan Sučić podnio je ostavku na dužnost državnog tajnika u Ministarstvu hrvatskih branitelja. Ministarstvo je potvrdilo informaciju, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Zbog svog neprimjerenog ponašanja u Vukovaru, ispričavam se hrvatskoj javnosti i svima koje sam svojom gestom ili izjavom povrijedio.

Svjestan odgovorne dužnosti koju obnašam i ne želeći biti opterećenje Vladi Republike Hrvatske, niti Ministarstvu hrvatskih branitelja koji su mi ukazali povjerenje, podnosim neopozivu ostavku na dužnost državnog tajnika u Ministarstvu hrvatskih branitelja.

Budući da sam vodio proces traženja osoba nestalih u Domovinskom ratu te žrtava II. svjetskog rata i poraća, sve svoje stručno i profesionalno znanje i iskustvo stavljam na raspolaganje Ministarstvu hrvatskih branitelja u slučaju potrebe.

Vjerujem kako smo u proteklom razdoblju napravili značajne iskorake i uspostavili sustavan pristup koji ne ovisi o pojedincu, čime se obiteljima koje još uvijek traže svoje najmilije osigurava povjerenje da će Ministarstvo hrvatskih branitelja nastaviti sustavno i predano raditi u procesu rješavanja sudbina njihovih nestalih članova.

Bit će razriješen dužnosti na sjednici Vlade u Banskim dvorima danas u 15 sati.

Podsjetimo, državnog tajnika Ministarstva hrvatskih branitelja Stjepana Sučića, policija je u petak iza ponoći zatekla u kafiću u Vukovaru, nakon što su na snagu stupile mjere Nacionalnog stožera kojima je ugostiteljskim objektima zabranjen rad. Sučić je  priveden, a u policijskojg postaji oštetio je inventar.

Zvonimir Frka-Petešić, predstojnik Ureda predsjednika Vlade, u nedjelju je u izjavi medijima rekao kako će se danas na Vladi odlučivati o Sučiću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 172
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.