Obavijesti

News

Komentari 37

Sudar kod Gvozda: Vozač (44) mrtav, dječak se bori za život

Sudar kod Gvozda: Vozač (44) mrtav, dječak se bori za život
1

Sisačka je policija izvijestila da je nesreću izazvao 44-godišnjak koji je upravljao automobilom karlovačkih registracija. Vozač je zbog neprilagođene brzine i stanja kolnika izgubio nadzor nad vozilom

U prometnoj nesreći u subotu oko 12.25 sati, na državnoj cesti D6 u mjestu Crevarska Strana na području općine Gvozd poginuo je muškarac (44), a dva su dječaka ozlijeđena.

Pokretanje videa ...

Sisačka je policija izvijestila da je nesreću izazvao 44-godišnjak koji je upravljao automobilom karlovačkih registracija. Vozač je zbog neprilagođene brzine i stanja kolnika izgubio nadzor nad vozilom. Vozilo se zanijelo i prešlo na suprotnu kolničku traku. Vozilo je udarilo u auto požeških registracija koji je vozio 60-godišnjak. U autu su putnici bili djeca stara 9 i 11 godina.

U sat i pol čak troje mrtvih u nesrećama na našim cestama
U sat i pol čak troje mrtvih u nesrećama na našim cestama

Na mjestu je poginuo 44-godišnji vozač.

Ozlijeđene dječake su zbog zadobivenih ozljeda prevezli u karlovačku bolnicu. dječak (9) je lakše ozlijeđen, a dječak (11) ima teške tjelesne ozljede opasne po život.

Od 13.05 do 17.10 sati državna cesta D6 je bila zatvorena za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcima sve do 17.55 sati.