Obavijesti

News

Komentari 73

Suđenje Šapiću: 'Fatalna Viki ljubovala s ubojicom i žrtvom'

Suđenje Šapiću: 'Fatalna Viki ljubovala s ubojicom i žrtvom'
4

U Karlovcu je nastavljeno suđenje Bošku Šapiću (22), otpuženom za dvostruko ubojstvo Alvina Hrovatića i Dejana Vučkovića ispred narodnjačkog kluba u Vojniću

VIDEO

Još petero svjedoka saslušano je u četvrtak na nastavku suđenja dvostrukom ubojici Bošku Šapiću (21) na Županijskom sudu u Karlovcu. Saslušanjem svjedoka Milorada Vrge još jednom je potvrđeno, kao i u iskazu Vlade Vrge da se Viktorija u vrijeme dok je bila u vezi sa Boškom viđala i sa bivšim dečkom Alvinom.

U srijedu je Viktorija prilikom davanja iskaza tvrdila da nije istovremeno bila u vezi s obojicom mladića, jer je sa Alvinom prekinula i započela vezu s Boškom, no na pitanje državnog odvjetnika da li se za vrijeme veze s Boškom viđala i sa Alvinom, izjasnila riječima: "Ne sjećam se".   

- U vrijeme dok je bila u vezi s Boškom, Viktorija je izlazila i sa Alvinom. Viđao sam ih često zajedno dok su prolazili kraj moje kuće, a Alvin mi je jednom pričao kako se ide naći s njome – kazao je Milorad Vrga, te dodao da mu se Alvin požalio i da se posvađao s Boškom preko Facebooka, te kako smatra da su zbog Viktorije obojica bili ljubomorni.

Svjedočili su i vlasnik kafića D&D u Vrginmostu Đuro Rodić, konobarica Slađana Obradović, te gosti kafića Mario Čavrag i Mateo Jajčević koji su istovjetno iskazali da kobne večeri u kafiću nije bilo Boška i Viktorije, kako je to tvrdio Bojan Vučković, brat ubijenog Dejana. 

Podsjetimo Bojan je novinarima, istražiteljima i na sudu tvrdio da je Boško prije ubojstva bio sa Viktorijom u kafiću D&D i tamo zaprijetio Alvinu i njegovu društvu, te izrekao prijetnje „past će mrtve glave“, te psovao „mater vam bosansku“, kao i da je Viktorija kazala Bošku „da ih samo nož može rastaviti“, no očito je to sve izmislio.

Suđenje se nastavlja krajem rujna kada će biti saslušani vještaci.   


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature