Obavijesti

News

Komentari 8

Sumnjivac za nestanak Maddie u zatvoru zbog silovanja: Žrtva je bila turistkinja (72) iz SAD-a

Sumnjivac za nestanak Maddie u zatvoru zbog silovanja: Žrtva je bila turistkinja (72) iz SAD-a
1

Pretpostavlja se da je osumnjičeni živio tako što je krao po turističkim apartmanima u okolici, te da je tako i došao do apartmana McCannovih i oteo Madeleine. Nije to planirao, oteo ju je kad ju je ugledao

VIDEO

Osumnjičeni u slučaju nestanka Madeleine McCann trenutačno služi 7-godišnju kaznu zatvora zbog silovanja 72-godišnje Amerikance. Nijemac (43) prošle je godine osuđen u Braunschweigu zbog silovanja koje je počinio u Portugalu 2005. godine, javlja Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO Madeleine su tražili i prateći priču iz 24sata

Pokretanje videa...

01:26

Živio je u Algarveu između 1995. i 2007. godine, uključujući i dvije godine života u kuću između Lagosa i Praie da Luz. Samo dvije godine prije Madeleineninog nestanka, njemački kriminalac silovao je američku turistkinju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otkriveno je da je riječ o osumnjičenom provalniku, dileru droge i pedofilu koji je živio nekih tri kilometra od apartmana iz kojeg je nestala Madeleine, 3. svibnja 2007. godine.

Od ranije ima dvije tužbe za seksualno uznemiravanje dviju djevojčica, ali sumnjaju da je lista njegovih seksualnih zločina puno duža.

Novi sumnjivac za nestanak Maddie je pedofil čija je farma uz plažu na kojoj se curica igrala
Novi sumnjivac za nestanak Maddie je pedofil čija je farma  uz plažu na kojoj se curica igrala

Pretpostavlja se da je osumnjičeni živio tako što je krao po turističkim apartmanima u okolici, te da je tako i došao do apartmana McCannovih i oteo Madeleine, navodi tužiteljstvo Braunschweiga.  

Scotland Yard ipak i dalje inzistira da se slučaj Madeleine McCann vodi kao nestanak, ali njemačka policija misli drukčije.

- Postoji konkretan razlog radi kojeg vjerujemo da postoje i drugi ljudi osim osumnjičenog, koji imaju konkretna saznanja o mjestu zločina, kao i saznanja, ako do toga dođe, gdje je tijelo zakopano. Pozivamo te ljude da nam se jave i podijele s nama informacije koje imaju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slučaj pred razrješenjem

Pokretanje videa...

Nestanak male Maddie pred razrješenjem 01:50

Dodaju kako nisu isključili da je motiv zločina seksualnog karaktera. Prema njihovim navodima, misle da je osumnjičeni provalio u apartman u kompleksu Ocean Club gdje je Maddie bila s roditeljima na ljetovanju, te da ju je odlučio oteti tek kad ju je vidio.

PORTUGAL: Disappearance of Maddie McCann

Jučer je objavljeno da to vjerojatno nisu jedini seksualni zločini koje je počinio dok je živio u Portugalu. Susjedi kao opisuju kao stalno 'bijesnog' prodavača automobila koji je samo odjednom nestao, a iza sebe u stanu je ostavio cijelu kolekciju perika, haljina i egzotične odjeće. Navode da je oko kuće skupljao staru automobilsku kramu i otpad, kojeg je otkupljivao i preprodavao kako bi zaradio nešto novca.

Osim toga, policija ima podatke da je osumnjičeni o nestanku Madeleine McCann često diskutirao po raznim chat roomovima na internetu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a