Obavijesti

News

Komentari 48

Super Dajana: Radi u Vladi, a vikendom održava dimnjake

Super Dajana: Radi u Vladi, a vikendom održava dimnjake
3

Lijepa dimnjačarka Dajana Đurić (25) bavi se pitanjima Roma u Vladi Brčko distrikta, a vikendom se s ocem penje na krovove kuća i čisti dimnjake...

VIDEO

Dajana Đurić (25) iz Brčkog, lijepa mlada dimnjačarka, od prije nekoliko dana radni tjedan će provoditi u uredu Vlade Brčko distrikta.

Tamo je dobila posao referenta za obrazovanje i bavit će se pitanjima problematike romske populacije. Vikendom će i dalje osvajati brčanske krovove sa svojim ocem Jadrankom, jer je to posao koji je uz njega zavoljela od djetinjstva.

- Presretna sam zbog posla koji sad napokon imam nakon završena dva studija i velikog broja odbijenica koje sam dobila jer sam Romkinja. Što se tiče mojih očekivanja na poslu, nadam se da ću ga brzo savladati i da ću biti dobar primjer mladima. U državnoj instituciji raditi ću pet dana u tjednu, a vikendom ću čistiti dimnjake. Ne mogu tek tako napustiti svoje mušterije, nedostajat će mi njihovi osmijesi, posebno djece koja se raduju kad me vide u dimnjačarskoj odori – rekla je Dajana.

Ova vrijedna djevojka otkrila je još jedan razlog zbog kojeg se vikendom neće odmarati, a on je upravo njen otac. Dajana nerado priča o tomu da Jadranko ima karcinom, od kojeg boluje više od tri godine.

– Naviknula sam se biti uz oca, s njim sam rasla, prije ovog posla bili smo stalno skupa i čistili dimnjake. Zbog njegove bolesti želim biti s njim što dulje. On je u životu dosta toga prošao i pruža mi mnogo savjeta. Ja za njega kažem da je moj tata knjiga koja se ne čita nego živi. Zbog svoje bolesti on se psihički ne ubija, samo ide naprijed, a od njega sam naslijedila to da me zanima samo budućnost – kaže Dajana, čija je obitelj sretna zbog njezinih uspjeha..

– Govorio sam joj da uči i da će se trud kad-tad isplatiti. Nije dimnjačarski posao za djevojku. Poslušala me i završila je ne jedan nego dva studija, ali se nije odrekla dimnjaka ni kad je dobila posao – rekao je Jadranko dodavši kako je njegova ljepotica velika “mudrica” budući da posao dimnjačarke drži u pričuvi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca