Obavijesti

News

Komentari 41

Susjedi nesretne Zagrepčanke u strahu: 'Ne spavamo jer je njen ubojica još uvijek na slobodi'

Susjedi nesretne Zagrepčanke u strahu: 'Ne spavamo jer je njen ubojica još uvijek na slobodi'
6

Nakon ubojstva Zagrepčanke (57) nestao je njezin partner. Ostavio je sve stvari

VIDEO

Zagrebačka policija intenzivno traži partnera ubijene 57-godišnjakinje koju su u subotu ujutro pronašli radnici u stanu na osmom katu zgrade u Štefanićevoj ulici.

Izradili su i razdijelili njegove fotografije koje pokazuju susjedima, a kako neslužbeno doznajemo, on im je prvi na listi osumnjičenika za okrutno ubojstvo. Kao prilog u tome govore i sve njegove stvari koje su ostale u stanu. Među njima je i njegov mobitel koji je čak i zvonio tijekom očevida. Njega je vodila dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevide PU zagrebačke.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Ubojstvo u Zagrebu 01:13

- Utvrdili smo kako je između 25. i 26. ožujka 2022., nepoznati počinitelj zasad neutvrđenim predmetom usmrtio 57-godišnjakinju zadavši joj više udaraca po glavi uslijed kojih je na mjestu događaja preminula. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu - napisali su kratko iz policije na kraju očevida.

Kako doznajemo, tijelo su ondje tijekom subote zatekli radnici koji su imali planirane radove. Našli su je na podu dnevnog boravka, svu plavu i krvave glave. Da će biti doći majstori, susjede je prije nekoliko dana upozorila i pokojna žena. Ostavila je i poruku na papiru i ispričala se za buku. Navodno su dobili ključeve kako bi nesmetano odradili posao, a ubrzo je nakon dojave u zgradu došao i otac pokojnice. Bio je shrvan i neutješan.

- Znamo da njenog partnera sumnjiče za zločin i da ga traži krim policija. Nekoliko puta su, sa subote na nedjelju, obilazili zgradu, ali bez uspjeha. Čudilo nas je da nisu pred ulazom ostavili patrolu kad je već ubojica na slobodi. Plaši nas to, jer ne znamo je li ju ubio partner ili netko drugi. Da nije pomahnitao i hoće li opet napasti. Oči su nam doslovno 'na leđima' - rekao nam je susjed i poznanik pokojnice. Dodao je da je stanarima zbog straha neugodno i doslovno paze gdje i kako parkiraju, da su što bliže svjetlu. Raskopali su im kontejnere u potrazi za oružjem, ali ništa nisu našli.

Radi o zasad neutvrđenom tupom predmetu kojeg je ubojica ponio sa sobom. Ljudima iz okolnih stanova je čudno jer u noći na subotu iz stana nisu čuli nikakvu buku, galamu, svađu ili zapomaganje. Možda bi tada drukčije reagirali, a ovako su o ubojstvu u vlastitom ulazu doslovno prvo pročitali na medijskim portalima.

Novi detalji ubojstva u Zagrebu: Ženu (57) zatukao predmetom po glavi, ubojica je još u bijegu
Novi detalji ubojstva u Zagrebu: Ženu (57) zatukao predmetom po glavi, ubojica je još u bijegu

- Iskreno, bili su susjedi za poželjeti. Nisu gurali nos u tuđe poslove. Ona je bila uredna, no on mi nikad nije sjeo. Imao je tu neku čudnu 'vibru'. Uvukao ju je u Jehovine svjedoke i time su se vodili. Zato sam i prvo pomislio da je ženu napao nekakav narkoman, a ne vjerojatno čovjek s kojim je živjela - ispričao je poznanik obitelji. Ona navodno prvo nije željela biti dio te zajednice, ali je pristupila zbog partnera. U tome vjerojatno leži i razlog što oboje nisu imali profile na društvenim mrežama, već su se posvetili drugom radu.

Zagreb: Policijski očevid u zgradi na Vrbanima gdje je pronađeno tijelo žene

Drugi koji su ih poznavali ispričali su kako su zajedno bili više od 10 godina. Djece nisu imali. Susjedi su oboje navodno posljednji put vidjeli u petak uvečer. Bili su u šetnji i djelovali su mirno. Informaciju, što je pošlo po krivu istražiteljima bi mogao na kraju otkriti jedino nestali partner. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general
POTUČENI DO NOGU

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general

U 31 sat četnici su potučeni u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak koja je počela 1. svibnja 1995. Oslobođena su okupirana područja zapadne Slavonije, a srbočetnici su zbrisali u Bosnu preko mosta kod Stare Gradiške zajedno sa svojim zapovjednikom. U akciji su poginula 42 pripadnika vojske i policije
Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini
POGLEDAJTE VIDEO

Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini

Velika peraja kod Mljeta prestrašila je ribare. Odmah su pomislili da se u Jadranu kupa velika bijela psina, ali stručnjak je zaključio da ipak nije ta vrsta u pitanju.