Obavijesti

News

Komentari 10

Susjedi u šoku: 'Bila je bolesna, sin je brinuo za nju. Svi smo joj pomagali, ovo je pravi užas'

Susjedi u šoku: 'Bila je bolesna, sin je brinuo za nju. Svi smo joj pomagali, ovo je pravi užas'

Član obitelji priveden je zbog sumnje da je ubio ženu (70) u stanu u Ivancu, nedaleko od Varaždina. Susjedi su u šoku, ne mogu vjerovati da je u njihovoj zgradi došlo do ubojstva

VIDEO

Šokirani smo, ne možemo vjerovati da je bilo ubojstvo u našoj zgradi. To je užas, pravi užas, govori nam prvi susjed Đ. K. (70), koja je u subotu oko 20 sati pronađena mrtva u svom stanu u Ivancu.

Zbog sumnje da nije preminula prirodnom smrću, zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu naložio je obdukciju koja je potvrdila da je žena preminula nasilnom smrću.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje te je poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo, u Policijsku upravu varaždinsku privedena jedna osoba - priopćila je policija. Kako neslužbeno saznajemo, privedeni je žrtvin sin M. K.

Ivanec: Zgrada u kojoj je ubijena 70-godišnjakinja



- Ona je bila naša susjeda više od 30 godina. Imala je sina jedinca s kojim je živjela, a muž joj je umro prije deset godina. Nesretnica je prije godinu dana imala moždani udar pa se nije mogla kretati. Bila je i u pelenama - govore nam vidno šokirani susjedi dok nam pokazuju stan u kojem je živjela.

- Moja supruga je odlazila kod nje i pomagala njenom sinu da je opere ili promjeni pelene. S vremenom joj je bilo bolje, ali nije izlazila iz stana. Stalno smo joj govorili da izađe na zrak, da će joj to pomoći, ali nije. Zatvorila se u svoj stan, nije nikuda odlazila. Bila je dobra osoba, nikad nije nikom zlo uradila. Dapače, svima je pomagala koliko je mogla - govori nam susjed na rubu suza. Galamu, buku susjedi nisu čuli.

Strava u Ivancu: Muškarca sumnjiče da je ubio ženu (70), prijeti mu 50 godina zatvora
Strava u Ivancu: Muškarca sumnjiče da je ubio ženu (70), prijeti mu 50 godina zatvora



- Nismo čuli nikakvo lupanje ili vikanje. Samo je odjednom policija došla ovdje i ušla u njezin stan te su nakon nekog vremena priveli njezinog sina. Nikad nije policija dolazila kod njih zbog nekih problema. Nikad nismo čuli niti vidjeli da je bilo nekih elemenata nasilja. Ništa nam nije jasno. Ne možemo vjerovati da bi je sin ubio, ali nikad ne reci nikad. Ovo je užas - pojašnjava nam susjed, koji je nedavno razgovarao s privedenim sinom da nesretnu ženu smjeste u dom.

- Kako je bila bolesna trebala joj je stalna njega. Njezin sin je puno radio te sam mu govorio da je smjesti u dom gdje će imati stalnu medicinsku njegu. On je radio cijeli dan, a ona je bila sama doma. Mi smo pomagali koliko smo mogli, ali je on odbijao takvu pomislio iako je imao financijsku mogućnost. Rekao mi je: ‘Ne mogu svoju mamu smjestiti u dom, ona mi je ipak mama’ - rekao nam je susjed.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1