Obavijesti

News

Komentari 27

Suspendirali policajce koji su Australku pustili iz auta

Suspendirali policajce koji su Australku pustili iz auta
6

Dubrovnik: Zbog niza propusta policija je u utorak suspendirala policajce koji su na Stradunu priveli pijanu Australku pa je kasnije pustili iz vozila...

VIDEO

Dubrovačka policija suspendirala je policajace, koji su u noći na utorak priveli pijanu Australku koja im se penjala na automobil. U policiji su utvrdili da su oni neovlašteno ušli u područje povijesne jezgre autom s policijskim oznakama. Nisu izvijestili šefa smjene o uporabi prisile, a Australku nisu propisno izvijestili da je uhićena, niti su je upoznali s pravima, stoji u priopćenju policije.
- Bila sam malo pijana prošle noći. Odjednom me uzela policija, vezala i stavila u auto. Nisu mi rekli u čemu je problem i zašto sam uhićena. Uspjela sam se osloboditi od lisica i u trenutku dok je auto stajao otvorila sam vrata i pobjegla - izjavila je Ema L.L.(26) iz Australije koja je skakala po policijskom autu na Stradunu. Pijana Ema L.L. (26) iz Australije u utorak je oko 15 minuta nakon ponoći na Stradunu u Dubrovniku narušavala javni red i mir. Izmjerili su joj 1,23 promila alkohola u organizmu. Penjala se na poklopac motora policijskog auta. Oglušila se na traženje policajaca da siđe s auta te je nastavila s penjanjem. Potom su je vezali lisicama i smjestili u auto. Tijekom vožnje skinula je lisice, otvorila vrata i izašla na Pilama, tvrdili su u prvom priopćenju. Tada su rekli da im je žena pobjegla, pa su je ponovno uhitili. U naknadnom priopćenju su se ispravili i rekli da su ženi na predjelu Boninovo samoinicijativno skinuli lisice i pustili je iz auta.
- Policajci su vrlo uljudno i profesonalno uredovali. Ona je bila toliko pijana da je skakala po autu i vrištala. Da je na njihovom mjestu netko drugi bio ne znam što bi joj se dogodilo. Što je poslije bilo ne znam - rekao je očevidac koji nije želio da ga imenujemo. Čim je izašla iz policijskog auta, prišla je grupi ljudi i rekla im da ima problema s policijom, o čemu su oni oko 0.30 sati dojavili policiji na 92.
- Djevojku su pregledali u bolnici gdje su utvrdili da nije ozlijeđena. Alkotestirani su i policajci, te je nalaz bio negativan - rekla je glasnogovornica dubrovačke policije, Marija Gjenero.
Protiv Australke će provesti prekršajni postupak zbog remećenja reda i mira. Prekršajni sud je Australku kaznio novčano nakon čega su je pustili na slobodu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.