Obavijesti

News

Komentari 57

Suzani Štimac iz stana ukrali sat vrijedan skoro 250.000 kn

Suzani Štimac iz stana ukrali sat vrijedan skoro 250.000 kn
5

POLICIJA TRAŽI LOPOVA Suzana, bivša supruga Igora Štimca, sumnja da su joj Rolex ukrala djeca koja su bila kod nje prošli mjesec. Igor nije komentirao krađu

VIDEO

Sat je nestao prije mjesec dana. Suzana Štimac (40) krađu je prijavila tek sad jer nije htjela da se piše o tome. Otišla je na policiju kad je čula za slične krađe u njezinu naselju i Osnovnoj školi Pojišan. Iz policije su nam potvrdili da su dobili prijavu i da istražuju krađu. Suzana sumnja da su Rolex ukrala djeca koja su joj bila u stanu, ali nije htjela navesti mogućeg počinitelja, piše Slobodna Dalmacija. Lopov joj je iz stana na splitskim Bačvicama odnio zlatni Rolex vrijedan više od 250.000 kuna. Suzana je na Bačvicama živjela s bivšim suprugom, nogometašom Igorom Štimcem (44). Poslije rastave 2009. godine ostala je u stanu s kćerima Mijom i Deom te sinom Lukom, a Igor više ne živi s njima.

- Ne znam ništa pa ne mogu ni komentirati - kratko nam je rekla Suzana na upit o krađi.

Slično je reagirao i bivši suprug Igor. Nije htio reći je li joj on darovao skupi sat. Štimac, naime, nikad nije skrivao da voli satove i luksuzne automobile. Ne smatra se velikim kolekcionarom lijepih satova, ali kupuje ih jer voli trošiti novac.

Osim što slika, Suzana je ove godine postala i poslovna žena. U prizemlju kuće na Bačvicama uredila je dva apartmana od 40-ak četvornih metara. Imaju četiri zvjezdice, a iznajmljuje ih cijele godine. U vezi je s košarkašem Damirom Milačićem. 

Preplašili su i psića

Vanji i Zoranu Mamiću lopovi su lani ukrali kameru, fotoaparat, torbe i novčanike. Psić Figo od straha se sakrio ispod komode.

Ostala bez haljina

Policija još nije pronašla lopova koji je prošle godine provalio u podrum Mirne Berend. Ukrao joj je 50 unikatnih haljina.

Uzeli satove i novac

Lopovi su u kuću u Lučkom ušli između krila staklenih vrata. Tony Cetinski 2009. ostao je bez satova i manje količine novca.

Samo za najbogatije

Luksuzne švicarske satove od nehrđajućeg čelika vole političari i sportaši. Najskuplji stoji 6,2 milijuna kuna. Napravljen je 1942.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk