Obavijesti

News

Komentari 22

Svadba desetljeća u Crnoj Gori - Milo Đukanović oženio sina

Svadba desetljeća u Crnoj Gori - Milo Đukanović oženio sina

Među uzvanicima bile su uglavnom osobe iz javnog i političkog života Crne Gore, poslovni ljudi, bivši sportaši poput Dejana Savićevića, ali i najbogatiji Crnogorac - bivši premijer Tajlanda Taksin Shinawatra

Sin crnogorskog predsjednika Mile Đukanovića, Blažo i podgoričanka Milena Popović vjenčali su se u subotu, a u nedjelju rano ujutro posljednji gosti napustili su stoljetni park u elitnom kompleksu grada hotela 'Sveti Stefan', gdje je cijelu večer trajalo veselje, prenose crnogorski mediji.

Prema informacijama crnogorskih medija na svadbu je pozvano više od 400 gostiju koji su u subotu navečer strpljivo čekali u redu da domaćinima čestitaju noseći poklone u ruci.

Među uzvanicima bile su uglavnom osobe iz javnog i političkog života Crne Gore, tamošnji poslovni ljudi, bivši sportaši poput bivšeg nogometaša Milana Dejana Savićevića, ali i najbogatiji Crnogorac - bivši premijer Tajlanda Taksin Shinawatra, koji je 2009. godine dobio i crnogorsko državljanstvo.

Dok je trajalo veselje bilo je primjetno pojačano prisustvo policije, dok su morem oko Svetog Stefana patrolirali policijski čamci, prenose mediji.

Prosvjedi u Podgorici: Građani traže ostavku predsjednika
Prosvjedi u Podgorici: Građani traže ostavku predsjednika

Sigurnost gostiju, uz policiju čuvalo je i osiguranje tvrtke koja upravlja Svetim Stefanom.     

Luksuzno vjenčanje Đukanovićeva jedinca organizirano je na istom mjestu na kojem se 2014. vjenčao srpski tenisač Novak Đoković.

Noćenje u elitnom kompleksu Svetog Stefana košta izmedju 800 i 1100 eura. (bs)