Obavijesti

News

Komentari 24

‘Sve je super prošlo, sad je red na Nikoli da bude uporan i jak’

‘Sve je super prošlo, sad je red na Nikoli da bude uporan i jak’
4

Nikola je u četvrtak u Beču prošao prvu od tri operacije koje su mu potrebne kako bi ponovno mogao samostalno hodati. Liječnici su mu na mjesto oštećenih matičnih stanica presadili zdrave

VIDEO

Operacija je prošla odlično. Nikola se nakon zahvata probudio veseo i pun života kao uvijek, ispričao nam je Pavo Raguž, tata Nikole Raguža (24).

Nikola je u četvrtak u Beču prošao prvu od tri spasonosne operacije koje su mu potrebne kako bi ponovno mogao samostalno hodati. Liječnici su mu na mjesto oštećenih matičnih stanica presadili zdrave. Već jučer prošao je prvu kontrolu. Nalazi su uredni.

nikola_raguz



- Hvala dragom Bogu, zasad je sve u redu. Nakon operacije Nikola je imao blage glavobolje, no već jučer bilo mu je puno bolje. Nema nikakvih bolova ni tegoba i jako je veseo - rekla nam je Nikolina mlađa sestra Matea. Dodala je da obitelj sad mora čekati da matične stanice počnu djelovati.

- Doktor nam je rekao dase to događa nakon otprilike tri do četiri tjedna. Međutim, napredak će se vidjeti tek kroz pola godine - istaknula je Matea.

Kao i ostatak Nikoline obitelji, ona čvrsto vjeruje da će se Nikola ubrzo oporaviti, konačno samostalno stati na noge i ponovno biti onaj stari.

nikola_raguz



Podsjetimo, Nikola je prije tri godine stradao u teškoj prometnoj nesreći. Čak tri mjeseca nakon nesreće bio je u komi. Liječnici su prognozirali da možda neće moći ni govoriti, no Nikola se odlučio boriti. Mjesecima je bio na rehabilitaciji, ali nakon nesreće više nije mogao samostalno hodati i kretati se bez invalidskih kolica. Na svadbi mlađe sestre Matee, uz njezinu pomoć, ustao je iz kolica i sa svojom mezimicom, kako je naziva, otplesao svadbeni ples.

- Morao mi je obećati da ćemo sljedeći ples plesati skupa na njegovu vjenčanju - rekla nam je Matea.
U Beču će Nikola biti do nedjelje, a onda s roditeljima putuje u Varaždin. Tamo će ići na rehabilitaciju. Do sljedeće operacije mora proći minimalno pola godine. No Raguži su spremni i dalje se boriti.

nikola_raguz



- Najvažnije je da Nikola ima volju. Uz Božju pomoć sve će sigurno biti dobro. Jedva čekam taj dan - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca