Obavijesti

News

Komentari 178

Svemogući Gogo: Ore, jaše, vozi traktor i električni bicikl...

Svemogući Gogo: Ore, jaše, vozi traktor i električni bicikl...
4

Osim za kušanje pokojeg piva, ministar poduzetništva Gordan Maras se tijekom posjeta Daruvaru okušao i u oranju kao što su to nekad ‘radili naši stari’

VIDEO

Prije natjecanja orača morao sam pokušati orati. Bogme, nije njima lako, pohvalio se ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na Facebooku svojom novom vještinom - oranje konjskom zapregom kako su “to radili naši stari”. 

Orajući brazdu dobrano je zabrazdio. Pravac nije uspio zadržati jer ga konji nisu slušali. Zastranili su ulijevo iako su mu iz publike dobacivali: “Ravno idi!”. Kako je najnoviji Marasov pothvat završilo ne zna se jer se konačnim rezultatom nije pohvalio, a jučer nije odgovarao na pozive.

“Ore da se posadi orah”, “E da mogli ste pozvati predsjednicu, za nju bi to bilo čas posla”, samo su neki od komentara koje su mu dobacili.

Lani je vozio i traktor. Srpanj ove godine za Marasa je bio vrlo dinamičan. Na proslavi dana Općine Kalnik nije odolio te je ministarsku fotelju zamijenio sedlom. Uzjahao je kobilu Gogu i tako ostvario dječački san da bude kauboj, dva tjedna poslije provozao se na električnom biciklu proizvedenom u tvrtki Mate Rimca. Što je sljedeće? To je za sada nepoznanica. S obzirom na to da smo u izbornoj godini, ovakvih poduhvata sigurno neće nedostajati jer je našim političarima, bili lijevi ili desni, važno pokazati da su “bliski narodu”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.