News

Komentari 65

'Svi članovi su nam važni, HDZ nije vlasništvo jednog čovjeka'

'Svi članovi su nam važni, HDZ nije vlasništvo jednog čovjeka'

Sve članice i članovi imaju pravo odlučiti o budućnosti HDZ-a, napisao je na svom Facebook profilu Davor Ivo Stier. Reakcija je to na Plenkovićevu izjavu da je Kovač nebitan za politiku...

Svaki član HDZ je važan, nema tog člana koji je irelevantan, a još manje saborski zastupnik i predsjednik Vanjskopolitičkog odbora. HDZ nije vlasništvo jedne osobe. Sve članice i članovi imaju pravo odlučiti o budućnosti HDZ-a, napisao je na svom Facebook profilu Davor Ivo Stier i time stao u obranu Kovača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova Miro Kovač preksinoć je najavio kandidaturu za šefa HDZ-a.

-  Kad budu izbori bit će kandidata, neka ih bude što više, to je dobro za demokraciju u HDZ-u. Gospodin Plenković neki je dan govorio da će biti kandidati da će pobijediti. Ja sad kažem da ću biti kandidat i ja ću pobijediti - rekao je Kovač.

Andrej Plenković je na pitanje o najavi kandidature Mire Kovača na mjesto predsjednika stranke rekao kako mu je Kovačeva najava izgledala kao da je u povjerenju najavio u intervjuu svoju kandidaturu. Dodaje da je on irelevantan za politiku HDZ-a i da na politiku stranke ima utjecaj kao jedan građanin Finske na politiku Finske.

Najčitaniji članci