Obavijesti

News

Komentari 42

Svi se začudili: Crni par dobio bijelo dijete s plavom kosom

Svi se začudili: Crni par dobio bijelo dijete s plavom kosom
1

Francis Tshibangu (28) kaže da je prvo pomislio da dijete nije njegovo. I supruga nije bila najsigurnija kako je rodila bijelu bebu. Njihov Daniel ima blagu gensku mutaciju

VIDEO

Prva pomisao mi je bila 'je li on stvarno moj', opisuje Francis Tshibangu (28) nevjericu kad je prvi put ugledao sina Daniela. Kaže da je bio u šoku vidjevši da je dječak potpuno bijel s plavom kosicom, dok su on, supruga Arlette (25) i stariji sin Seth (2) crnci. 

- Nisam mogao pričati, a liječnici su se pogledavali vjerojatno misleći da dijete nije moje. Onda smo se Arlette i ja pogledali i nasmiješili jedno drugom i tad sam znao da je moj. Sa suprugom sam tri godine i nikada nije bilo sumnje u vjernost, no njegova bijela koža bez sumnje je bila iznenađenje, rekao je za Daily Mail Francis koji je porijeklom iz Konga. 

- Kad sam se sagnuo da ga poljubim primijetio sam da sliči na mene i Arlette. Imao je moj nos i njene usne. Sve što mogu reći je da je Daniel naše čudo, a iako smo šokirani njegovom bijelom kožom, osjećamo se blagoslovljeno. Divan je - rekao je Francis. Supruga Arlette kaže kako je i ona bila u šoku kad je prvi put vidjela sina. 

- Širom otvorenih očiju sam gledala u Daniela. Izraz na licima sestara i liječnika sve je govorio, svi su se pitali zašto sam rodila bijelo dijete. No povezali smo se čim mi ga je sestra dala u naručje. Dok sam ga gledala, sve što sam osjećala je bila ljubav - kaže Arlette i dodaje da joj je jedina briga bila da joj je sin zdrav. Francis je uvjeren da ga supruga nije prevarila i kaže da bi u tom slučaju očekivao dijete miješane rase, no njihov 11-mjesečni Daniel zapravo ima blagu gensku mutaciju. Par, koji živi u Velikoj Britaniji, vjeruje da Arlette to vuče od praprapraprabake za koju se vjeruje da je također rodila bijelo dijete. 

- To je bilo prije šest generacija i ne znamo da li je istina. Sada nas svi gledaju i misle si što radimo s bijelim djetetom. Siguran sam da ima ljudi koji misle da smo ga ukrali. No nama njegova boja kože nije važna. Najvažnije je da imamo zdravog dječaka kojeg jako volimo - kaže Francis. Par ima i 2-godišnjeg sina Setha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu