Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
172 komentara

Svi žele na Pantovčak: U utrci mormon, zviždačica, aktivist...

Predsjednik želi biti i majstor reikija Ivan Bavčević, student Vilibor Sviličić, zviždačica Vesna Balenović, novinarka Iva Anzulović, arhitekt Ivan Valek...

Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
172 komentara

U utrku za Pantovačak krenuli su i bivši vođa mormona, poznata zviždačica, novinarka, Tuđmanov savjetnik, duhovni iscjelitelj...

Savjetnik za osobni životni razvoj, majstor reikija i poslovni konzultant Ivan Bavčević (r. 1978.) jučer se predstavio parolama “Ovo je sve samo ne suverena država”, “Nemamo Hrvatsku, izgubili smo je putem”.

- Nije mi namjera biti guverner kolonije, nego predsjednik Republike. Pod okupacijom smo. Ona se ne vidi, ali je tu. Ono što su banke napravile Hrvatskoj je silovanje! - kaže Bavčević. 

Majstor reikija zagovornik je uzgoja konoplje za medicinsku i industrijsku uporabu. Tvrdi da bi Hrvatska njezinim uzgojem na samo 30 posto obradivih površina imala čistu zaradu od 100 milijardi eura, piše Večernji list.

Arhitekt Valek za inventuru društva

U predsjedničku utrku sa sloganom “Pravo(m) u glavu” krenuo je i arhitekt Ivan Valek.

- Hrvatskoj treba generalna inventura društva. Treba preispitati Ustav, a HNB je najveći neprijatelj Hrvatske. Predsjednik treba imati direktne ovlasti nad DORH-om i HNB-om. Pa na skrivenim računima u inozemstvu položeno je od 60 do 80 milijardi eura opljačkanog novca! - kaže bivši košarkaš i predsjednik Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana. 

Novinarka u borbi protiv korupcije

Potpise za kandidaturu počela je skupljati i novinarka Iva Anzulović.

– Dinko Cvitan ne radi ništa! Dok smo 90-ih ratovali, neki su krali. Korupcija se uvukla u svaki segment društva. Ne mogu to mirno gledati, neću da me sin sutra pita: “Mama, zakaj nisi ništa učinila, a sve si znala?” – objašnjava i kaže da iza nje ne stoji nitko osim prijatelja koji će joj pomagati

Tuđmanov savjetnik, zviždačica i aktivist...

Umirovljeni sudac, odvjetnik i saborski zastupnik, bivši Tuđmanov savjetnik za unutarnju politiku te majstor karatea i pjesnik Valpovčanin Tomislav Šutalo (64) u predsjedničku utrku kreće iz samopoštovanja jer se, kaže, kao i mnogi drugi u opljačkanoj i opustošenoj zemlji osjeća građaninom drugog reda. Stoga na izborima priželjkuje “sraz domoljuba i džepara”. Parole su mu: “Hrvatska mora iz mraka, treba nam sunca i zraka” i “Vi lijevi – lijevo, vi desni – desno, da prođe narod”.

U utrci je i zviždačica Vesna Balenović te student i aktivist inicijative Živi zid Ivan Vilibor Sinčić (24), čija je misija - oslobađanje Hrvatske od dužničkog ropstva i kreditnog sustava.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message