Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svjedoci u strahu? Ispričali se da ne mogu svjedočiti na sudu

Na zadarskom sudu nastavljeno je danas suđenje Darku Kovačeviću (31) koji je u kafiću prebio djevojku. Svjedočila je jedino vlasnica kafića koja tvrdi da je u ugostiteljski objekt ušla nekoliko minuta ranije...

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
116 komentara

Vidjela sam da je cura krvava i izašle smo s njom. Nisam vidjela što se dogodilo jer je bila gužva. Nije dala da zovem Hitnu jer se bojala majke, pa je Hitnu nazvala susjeda, rekla je vlasnica (26) kafića Chill Out na zadarskoj Meladi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ondje je Darko Kovačević (31) zvani Daruvarac tukao djevojku. Danas mu je na zadarskom sudu nastavljeno suđenje. Vlasnica je kazala kako je u kafić ušla nekoliko minuta ranije. Tvrdi da Daruvarca nije vidjela. Napadnuta djevojka odradila je tamo dvije smjene, a trebala je raditi i tijekom ljetne sezone.

- Bili smo skupa Darko i ja na fešti taj dan, dosta se popilo, vidjela sam ga kako pije viski i vino, sjedio je pokraj mene - rekla je vlasnica kafića. Kazala je da ne zna za to da je djevojka pretučena u zahodu kafića. Na sud nisu došli ostali svjedoci. Jedan se opravdao da je bolestan, druga svjedokinja da joj nema tko čuvati djecu i da nema novca za put, a treći svjedok nije se pojavio. U kafiću se nalaze i tri kamere, a vlasnica tvrdi da nije pogledala njihove snimke. Nije znala objasniti zašto to nije učinila. Daruvarčev odvjetnik Andrej Korljan zatražio je kombinirano vještačenje psihologa i psihijatra nad svojim klijentom. Na sud je donio znanstvene radove o anabolicima i steroidima te njihovu djelovanju u kombinaciji s alkoholom. Državni odvjetnik Igor Vulić nije se s tim složio.

- Budući da nije napravljen alkotest, znamo da je optuženi mogao lagati o tome koliko je popio, kao i o tome koje je tablete popio. Svako daljnje filozofiranje o svjedočenju vještaka je pravljenje cirkusa od suda - smatra Vulić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message