Obavijesti

News

Komentari 194

Tadić neće ljubiti Kosor jer ne voli ljude koji veličaju zločince

Tadić neće ljubiti Kosor jer ne voli ljude koji veličaju zločince
1

Jadranka Kosor rekla je kako ne zna na koga je mislio tadić rekavši da ne voli ljude koji vole ratne zločince. Vjerojatno je mislio na svog ministra koji veliča Miloševića

VIDEO

Nakon što je predsjednik Srbije, Boris Tadić na regionalnom summitu dva puta poljubio Bakira Izetbegovića, novinarka Nove TV pitala ga je hoće li poljubiti Ivu Josipovića. Tadić je odgovorio kako neće.

- Ljubio sam Jadranku Kosor u Smederevu - dodao je. Na pitanje je li pukla ljubav odgovorio je: 'Ne volim kad ljudi vole ratne zločince'. Nešto kasnije novinarka je pitala Tadića voli li svog ministra Milutina Mrkonjića koji je rekao da je Slobodan Milošević 'patriot i heroj'. Tadić je rekao kako voli ljude, ali ne voli one koji veličaju ratne zločince.

- Naravno da sam ga kritizirao, kao što sam kritizirao Jadranku Kosor. Posebno smatram opasnim kada šefovi država daju podršku onima koji su zaduženi za ratne zločine, to su vrlo opasni politički akti sa nesagledivim političkim posljedicama - rekao je. na kraju je dodao kako su odnosi Hrvatske i Srbije najbolji u posljednjih 20 godina.

Kosor je odgovorila kako ne zna na koga je Tadić mislio, a ona pretpostavlja da misli na svoga ministra. Ponovila je još jednom kako je prošlo vrijeme kada smo slušali poruke iz Beograda.

Tadić: Odnosi Srbije i Hrvatske najbolji su u proteklih 20 godina

Odnosi Srbije i Hrvatske najbolji su u proteklih 20 godina, izjavio je srbijanski predsjednik Boris Tadić na završetku summita šefova država jugostočne Europe koji je u protekla dva dana održan u Srbiji. Tadić je dodao da unatoč dobrim odnosima dvije države da su ostale serije problema koje treba dotaknuti i rješavati kao i da ih treba rješavati racionalno a ne u atmosferi vrelih emocija.

- Kao što vidite rješavamo ih korak po korak i objektivno. Naši politički odnosi su danas najbolji u posljednjih 20 godina naše zajedničke povijesti i to je dobra okolnost. Ti odnosi ipak nisu dovoljno dobri ali se vidi jedan pozitivan trend, rekao je Tadić dodajući da dvije zemlje imaju odličnu perspektivu i da ne treba sada da se slomimo u razočaranju svi zajedno zbog toga što onda bljesnu iskre oko nekog određenog problema.

Tadić smatra da treba gledati središnji trend i promatrati proces kroz vrijeme koje je ispred nas.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 194
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...