News

Komentari 18

Tajanstvena savjetnica: Oksana će biti nova šefica Agrokora

Tajanstvena savjetnica: Oksana će biti nova šefica Agrokora

Međutim, u Uredu predsjednice na fotografiji je osvanula i Oksana Dvinski, a za 24sata je potvrđeno da je ona tamo bila kao prva savjetnica Poletajeva. Na toj funkciji je već dvije godine

Ivicu Todorića na vrhu Agrokora mogla bi zamijeniti famozna Oksana Dvinski, jedna od najvažnijih ljudi Sberbanke, prijateljica Tome Karamarka, financijerka HDZ-a, ukrajinska državljanka, Ruskinja, Hrvatica i hrvatska snaha - ukratko, žena s tajnom! 

Nemalo je iznenađenje i HDZ-ovoj Vladi i javnosti bilo kad je objavljena fotografija posjeta delegacije Sberbanke Zagrebu. U Vladi su Plenkoviću došli drugi čovjek Sberbanka Maksim Poletajev i Sergej Volk, koji u Hrvatskoj vodi sve poslove oko nagodbe. Međutim, u Uredu predsjednice na fotografiji je osvanula i Oksana Dvinski, a za 24sata je potvrđeno da je ona tamo bila kao prva savjetnica Poletajeva. Na toj funkciji je već dvije godine. Promijenila je imidž, obojila kosu, ali ipak ostala prepoznatljiva...

Naš sugovornik koji je poznaje kaže da je njezin utjecaj u Sberbanku velik. 

- Ona je nevjerojatno sposobna žena i u jako je dobrim odnosima s Poletajevom, ali i predsjednikom uprave Hermanom Grefom. 

Drugi sugovornik, upućen u geopolitiku i energetiku, pak nema dobro mišljenje o njoj jer je uvjeren da je tek isturena osoba ruskih interesa. Priču o Oksani čitajte u petak u novom Expressu!     

Najčitaniji članci