Obavijesti

News

Komentari 24

Tajkun naručio ubojstvo seksi supruge, htjela je opet pozirati

Tajkun naručio ubojstvo seksi supruge, htjela je opet pozirati
7

Prema lijepoj Monici (32) stvoren je lik za strip. Udala se za Dina (52) i prekinula karijeru kako bi brinula o kćerima. Htjela se vratiti poslu, a Dino je naručio ubojstvo

VIDEO

Vitaminski tajkun Dino Guglielmelli (52) pukao je nakon što je njegova, gotovo, bivša supruga Monica Olsen (32) izrazila želju da se vrati manekenskoj karijeri. Bolesno ljubomorni Amerikanac nije mogao podnijeti da je netko drugi gleda. Izvor tvrdi da je želio da ostane kućanica i brine se o njihove dvije kćeri.

Za ubojstvo je platio 80.000 dolara

Monica je podnijela zahtjev za razvod. Guglielmelli je pokušao unajmiti ubojicu da je smakne za 80.000 dolara. Razgovor je snimljen.

Guglielmelli je trenutačno u zatvoru, a njegov odvjetnik tvrdi kako mu je sve namješteno.

Monica je bila uspješna manekenka u New Yorku. Po njoj je i napravljen lik u stripu po kojem danas želi snimiti film. Preselila se u Los Angeles zbog glume i tada je upoznala Dina, piše Daily Mail.

'Poludio' kad je potajice snimila kampanju za donje rublje

Odrekla se karijere zbog braka. Ipak, 2010. godine pokušala se vratiti na posao, ali Dino nije odobravao. Međutim, saznavši da je potajno snimila kampanju za donje rublje, 'poludio' je. Bio je to profesionalni 'photo session' u studiju u Los Angelesu s timom asistenata, visažista i stilista. Međutim, Dino je optužio Monicu i Kennetha da su se previše zbližili i zaprijetio joj da se više ne smije time baviti.

Iako se bojala za vlastiti život, željela se posvetiti karijeri. Dino je činio sve da joj upropasti poslove. Shvatila je da se mora razvesti i krenula je borba za skrbništvo. 

Monica je i zbog njega provela noć u zatvoru jer ju je prijavio da zlostavlja kćeri. 

Policiji ga prijavio čovjek koji mu je trebao ubiti suprugu

Guglielmelli je navodno ponudio veteranu Richardu Fuhrmannu 80.000 dolara da mu žena 'nestane'. Fuhrmann je otišao na policiju sa snimkom od 90 minuta. Guglielmelli je u pritvoru od listopada prošle godine, a sljedeći mjesec počinje suđenje za pokušaj ubojstva.

Guglielmellijev odvjetnik Tony Brooklier poznat je po zastupanju mafijaša. Negov otac bio je mafijaški šef Cose Nostre iz L.A.-a. Brooklier tvrdi da su Guglielmelliju podmetnuli Monica i navodni plaćeni ubojica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...