News

Komentari 11

Tajni maksimirski transkripti. Pismo osuđenog udbaša i kako bismo mogli ostati bez eura...

Tajni maksimirski transkripti. Pismo osuđenog udbaša i kako bismo mogli ostati bez eura...

ČITAJ TOP SADRŽAJ Svakog dana biramo za vas tekstove iz našeg sadržaja. Ovo su najčitanije priče iz naše digitalne free i PLUS+ ponude

Svakoga dana na jednome mjestu donosimo vam najčitanije članke iz našeg digitalne free i PLUS+ ponude. Ovo su priče vodećih novinara 24sata koje ne možete pronaći nigdje drugdje. Pretplati se na PLUS+ i čitaj sadržaj samo za tvoje oči.

Mamić na liniji s klubom

Burno je bilo u Maksimiru nakon Dinamovog poraza na Poljudu protiv Hajduka. Željko Kopić drugi je dan dobio otkaz i Ante Čačić vratio se u klub. Donosimo tajne transkripte, što je Zdravko Mamić pričao na liniji s klubom nakon bolnog poraza i zašto već istu večer nije smijenjen Kopić.

Više o tome ovdje:

Tajno pismo osuđenog udbaša

Peticiju za pomilovanje Perkovića i Mustača potpisali su utjecajni generali, među njima je i Ante Gotovina. Podijelilo je to još jedanput Hrvatsku. U opširnom spisu datiranom s travnjem ove godine, brigadir Josip Perković detaljno je opisao svoj život i rad u obavještajnoj zajednici, kako jugoslavenskoj, tako i hrvatskoj. Donosimo tajno pismo osuđenog udbaša.
Više o tome ovdje:

Zbog inflacije ostajemo bez eura? 

Stopa inflacije jedan je od kriterija za uvođenje nove valute, a na najvišoj je razini od 2008. godine. Euro bismo trebali uvesti 1. siječnja 2023. Moramo ispuniti niz kriterija, a jedan je prepreka.

Više o tome ovdje:

Hrvatsku mogu zatresti i 7 Richtera

Cijela Hrvatska je seizmički aktivno područje, no jedan potres poput ovog u BiH ne potiče drugi potres u Hrvatskoj. Međutim i kod nas su i dalje mogući potresi-ispričala je za 24 sata mr.sc. Ines Ivančić, rukovoditeljica Seizmološke službe u Hrvatskoj.

Više o tome ovdje:

Dejan iz Garešnice je najbolji učitelj na svijetu

Mojim učenicima učionica postaje cijeli svijet, kaže zagrebački profesor geografije Dejan Nemčić koji je dvaput osvojio svjetsku nagradu Global Teacher Award.

Više o tome ovdje:

Najčitaniji članci