Obavijesti

News

Komentari 352

Tajni život fatalnih blizanki: Izbodenu su pustili iz bolnice

Tajni život fatalnih blizanki: Izbodenu su pustili iz bolnice
5

ŽUDE ZA SLAVOM: Sara i Dajana (22) mijenjale su prezime i izgled, a Sara je sestru Dajanu izbola nožem navodno zbog nogometaša u kojeg su obje zaljubljene

VIDEO

Blizanke Dajana i Sara ujutro su bile samozatajne obične cure, poput mnogih drugih, a već su popodne izgledale poput pravih zavodnica, govori susjeda 22-godišnjih sestara Grković, koje su nakon svađe i krvava obračuna prisilno razdvojene, jedna je završila u bolnici druga u zatvoru.

Dajana je s ubodnim ranama u trbuh i natkoljenicu završila na kirurškom stolu riječkog KBC-a, iz kojeg je u petak puštena na kućnu njegu. Agresivna blizanka Sara završila je u policiji s lisicama na rukama, a potom i iza rešetaka riječkog zatvora u kojem je i sada. U riječkom Općinskom državnom odvjetništvu kažu da se Saru sumnjiči da je 31. siječnja oko 19 sati nožem sestri zadala dvije ubodne rane i nanijela joj teške tjelesne ozljede. Sudac istrage riječkog Županijskog suda odredio joj je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Bila je subota. Od rođenja gotovo nerazdvojne ljepuškaste blizanke Dajana i Sara bile su same u svojem stanu u suterenu u Ulici Braće Bačić na riječkom Zametu. Kao djeca rastavljenih roditelja već godinama se same brinu o sebi. Majka im živi i radi u Njemačkoj. Prvi susjedi su im tek oni na višim katovima i te kobne večeri nisu ništa čuli. Sara i Dajana su se, kako doznajemo, žučljivo posvađale da bi svađa ubrzo prerasla u krvavi okršaj. Sara se latila povećeg kuhinjskog noža i nasrnula na Dajanu. Bjesomučnim mlataranjem nožem ubola je sestru u trbuh, a potom još jednom u nogu. Jedan od uboda u rebro spriječio je da Sara sestri ozlijedi vitalne organe. Shvativši što je učinila, Sara je pobjegla iz stana, a pretpostavlja se da je jedna od njih dvije pozvala Hitnu. Pet sati kasnije Sara se pojavila ispred stana s krvavom majicom na sebi gdje su je dočekali policajci. Krvavi nož i Dajanina nožem razderana krvava odjeća, koje je policija našla u stanu, poslužiti će kao dokaz u sudskom postupku.

- Sestra me napala jer je ljubomorna - jedva je te večeri liječnicima uspjela izustiti Dajana dok je krvarila na nosilima prema bolnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Doznajemo da je do krvavog obračuna među blizankama došlo zbog jednog, pomalo nestašnog, bivšeg nogometaša NK Rijeka koji im je objema istovremeno zapeo za oko.

- Posvađale su se zbog jednog nogometaša pa je svađa završila najgore moguće - priča susjed, koji je generacijski blizak Dajani i Sari, te spominje čak i ime nogometaša zbog kojeg je planula ljubomora među sestrama, pa i potekla krv.

No nogometaševu reakciju i njegov pogled na ovaj krvavi rasplet ljubavnog trokuta nismo uspjeli dobiti jer na naše pozive tijekom subote nije odgovarao.

>>> Više pročitajte u nedjeljnom broju 24sata...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 352
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović