Obavijesti

News

Komentari 99

Tajnu odnijela u grob: Ubila je muža i skrivala leš 18 godina

Tajnu odnijela u grob: Ubila je muža i skrivala leš  18 godina
3

Južni Wales: Sumnja se da je Leigh Ann Sabine 1997. godine ubila svog muža, zamotala ga u plastičnu foliju i držala u vrtu. Tijelo su otkrili tek nakon što je umrla

VIDEO

Policija vjeruje da je Leigh Ann Sabine (74) ubila svog supruga, zamotala ga u plastičnu foliju, stavila u vrt i tajnu skrivala punih 18 godina, do svoje smrti.

Naime, misteriozni kostur koji je pronađen u tihom selu Beddau u Južnom Walesu identificiran je kao njezin nestali suprug John Sabine. Njegovo tijelo pronađeno je prošli mjesec, svega tri tjedna nakon što je 30. listopada Leigh Ann Sabine preminula od raka . Istražitelji navode kako je Leigh Anne glavni sumnjivac u istrazi, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: Ova je žena ubila svog muža i skrivala leš do smrti

Pokretanje videa...

24sata Video 00:26

Ona je nastavila živjeti u tom istom stambenom naselju i nakon što je njezin suprug nestao 1997. godine.

- Ovo je vrlo neobičan splet okolnosti i neumorno radimo kako bi složili sve kockice mozaika u ovoj kompleksnoj istrazi - rekao je Gareth Morgan, glavni istražitelj.

Policija navodi da je John Sabine bio lokalni vatrogasac, te da bi danas, da je živ, imao 85 godina.

Suprugov nestanak nikad nije prijavila

No, ono što je zanimljivo je činjenica da nestanak Johna Sabinea nikada nije prijavljen, iako ga nitko nije vidio zadnjih 18 godina i još uvijek se vodi na popisu birača kao da živi na toj istoj adresi.

Bračni par se doselio iz Novog Zelanda u Beddau u veljači 1997. godine, te se čini kako se ubojstvo dogodilo svega nekoliko mjeseci nakon toga.

John i Leigh Anne imali su djecu, koja žive na Novom Zelandu, no navodno s njima nisu bili u dobrim odnosima. Policija ih je uspjela locirati, te su ih obavijestili o pronalasku tijela njihovog oca.

Obdukcija posmrtnih ostataka pokazala je da je John pretrpio ozljede koje se inače dobivaju u fizičkom napadu.

Vjeruje se kako su  tijelo pronašli susjedi.

Profimedia.hr

- Bili bismo zahvalni kada bi nam se javio netko tko je 1996./97. bio u kontaktu s ovim bračnim parom. Također, moramo otkriti otkud je plastika u koju je Sabine bio zamotan - rekao je glasnogovornik policije.

Susjedi: Ovo je potpuni misterij

- Ovo je potpuni misterij, nitko ne može vjerovati da je tijelo bilo tamo sve ove godine - kazala je susjeda Violet Scott (75).

- Leigh Ann je bila vrlo pričljiva i druželjubiva žena, no teško je shvatiti što se dogodilo . Nisam poznavala njezina supruga, ali znam da je bio vatrogasac i mislila sam da je davno poginuo . Može biti da je skrivala tijelo u stanu, a onda ga odlučila premjestiti kada je shvatila da joj je kraj blizu. Kostur je pronađen na zemlji kraj njezinog stana. Ne mogu vjerovati da je bio tu godinama - ponovila je Scott.

- Leigh Ann je bila vrlo direktna osoba, no teško mi je vjerovati da bi nekog ubila. Nekoliko godina živjela je s drugim muškarcem, no onda je on otišao. Ne znam što se dogodilo s njim. Jednom sam ju pitala da li bi se ikada vratila na Novi Zeland. Rekla mi je: 'Ne, nikada odavde ne bih mogla otići - kazala je susjeda.

Lokalni frizer bio je šokiran.

'Mislili smo da je rastavljena i da ju je muž napustio'

- Svi smo je poznavali. Dolazila je ovdje i čak nam donosila darove za Božić. Zvali smo je luda Leigh jer je bila neobično smiješna. Imala je zlatno srce. Ona je zadnja osoba za koju bih očekivao da će biti optužena za ovakvo nešto. Znali smo da je imala muža i da su bili rastavljeni. Mislili smo da ju je on napustio . Kad smo saznali da je bolesna poslali smo joj poruku u bolnicu da zna da svi mislimo na nju. Idući dan su nam rekli da je umrla - kazao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.