Obavijesti

News

Komentari 202

Tako je padala Vlada: Nisu im samo klimave glave već i noge

Tako je padala Vlada: Nisu im samo klimave glave već i noge
9

JE LI TO UVERTIRA? Nema sumnje da u opoziciji vjeruju kako su brojni padovi ministara tijekom mandata bili samo uvertira u pravi pad Vlade Zorana Milanovića

VIDEO

Ne samo da su im klimave glave nego su im klimave i noge, mogao bi biti naziv konferencije neke od oporbenih stranaka kojom bi još jednom, uoči izbora, biračima pokazali nesposobnost Milanovićeve vlade.

Klimavost Vlade potvrđuje i brodolom ministara Siniše Hajdaša Dončića, Mihaela Zmajlovića i Darka Lorencina za vrijeme regate u murterskom zaljevu. Zlobnici tvrde da su prevrtanjem izazvali ekološke katastrofu te da cijeli slučaj dokazuje da Vlada nema kormilara. Prije dvije godine sezonu padova otvorio je osobno premijer Zorana Milanovića koji je pao s vojnog oklopnog vozila.

VIDEO

- Pravio sam se važan, no ne osjećam nikakve posljedice - rekao je tada premijer. Sad bi ga politički protivnici podsjetili kako građani posljedice osjećaju dan-danas. Nije samo Vlada padala. I bivši predsjednik Ivo Josipović je posrnuo. Tijekom posjeta Srbiji 2010. promašio je stubu. Pred kamerama javne televizije padala je i oporba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naime, Ivan Šuker (HDZ) propao je ove godine u stolici gostujući u HTV-ovoj emisiji “Studio 4”. O tome su izvijestili i američki mediji pa bi iz Šukerove stranke vjerojatno odgovorili da će to, za razliku od brodoloma tri ministra, Hrvatskoj donijeti rast turizma. Taj rast predviđa i misteriozni gospodarski program HDZ-a kojeg u cijelosti još nitko nije vidio. Satirični portal NewBar ekskluzivno otkriva da ga je NASA navodno pronašla čak na Mjesecu.

VIDEO

Dvaput je pokušala ustati

Kao ministrica zaštite okoliša Mirela Holy je tijekom posjeta Zaboku dvaput završila na stražnjici. Zbog visokih potpetica.

Matija Topolovec/PIXSELL

Pala s vlasti, a zatim i s balkona

Nakon pada s vlasti, Andrea Zlatar Violić pala je i s balkona. Slomila je bedrenu kost.

Grgo Jelavic/PIXSELL

Ministrica pala u kadu i razbila bradu

Dok se lani u veljači u kupaonici spremala za posao, ministrica Milanka Opačić je, vjerojatno zbog niskog tlaka, pala i udarila bradom u kadu. Nakon toga je podvrgnuta manjem operativnom zahvatu.

Patrik Macek/Pixsell

Milanović: bio sam nespretan

Tijekom posjeta vojarne u Petrinji, premijer je svojevoljno odlučio skočiti s oklopnog vozila. Pao je pa priznao:

- Bio sam nespretan.

Screenshot

‘Potopili smo se, ali što je tu je’

Tri ministra doživjela su brodolom na murterskoj regati. Spasili su ih za nekoliko minuta. Hajdaš je zaključio: Što je, tu je.

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tajna Miljenićeva flastera na čelu

Ministar Orsat Miljenić je na sjednicu Vlade lani u veljači došao s flasterom. Navodno se udario. Navečer je gostovao na TV-u. Flaster se nije vidio jer su mu ga zamaglili.

Patrik Macek/PIXSELL
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 202
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.