Obavijesti

News

Komentari 92

Taksijem je iz Zagreba išla po kamenje na plažu u Crikvenicu

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA: Martina Kovačević pronevjerila je 741.000 kn. U jednom danu kupila sam tri stola koja mi nisu stala u stan, priznala je na sudu

VIDEO

Nepravomoćnom presudom Županijskog suda u Zagrebu Martina Kovačević osuđena je na godinu i pol dana zatvora, od čega će pola godine u zatvor, a ostatak kazne neće ako u sljedećih pet godina ne ponovi nedjelo.

Osobna bankarica u ZABA-i priznala je da je od 17. studenog 2009. do 20. siječnja 2014. u poslovnici u Tratinskoj u Zagrebu s računa troje klijenata uzimala, prebacivala na svoje račune te oročavala njihov novac bez njihova znanja. Oštetila ih je za 741.000 kuna, a štetu je podmirila banka.

- Iskreno se kajem. Žao mi je jer sam osramotila obitelj i prijatelje - kazala je u svojoj obrani Kovačević, koja se u ZABA-i zaposlila 2004. i vrlo brzo napredovala. Tvrdi kako se našla u teškoj obiteljskoj situaciji jer joj je mlađi brat težak duševni bolesnik, zbog čega su joj, tvrdi, roditelji oboljeli od depresije.

- Kupila sam stan kreditom 2006., ali se nisam odmah odselila jer sam se morala brinuti o bratu i roditeljima. Uzela sam i kredit radi poslovnog ulaganja, no sav mi je novac propao jer sam ga uložila u Forex. Namjeravala sam prodati stan, ali cijene nekretnina su jako pale, pa ni to nisam mogla napraviti - kazala je Kovačević dodajući kako nije shvaćala da i sama ima psihičkih problema.

- Počela sam opsesivno trošiti novac na stvari koje mi nisu trebale. Znala bih kupiti po 30 tegli s cvijećem ili taskijem otići u Crikvenicu da bih donijela kamenje s plaže. U jednom danu kupila sam tri stola koja mi nisu stala u stan. Počela sam trošiti sve više i više... - branila se bankarica rekavši da je namjeravala vratiti pronevjereni novac no da se počela liječiti pa je u dvije godine četiri puta bila hospitalizirana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu