Obavijesti

News

Komentari 2

Gotova kriza u Dresdenu: Pucao po gradu, navodno ubio majku, specijalna policija ga uhitila...

Gotova kriza u Dresdenu: Pucao po gradu, navodno ubio majku, specijalna policija ga uhitila...

Prema informacijama BILD-a, naoružani muškarac (40) prvo je u subotu ujutro ubio ženu (70). Tad se, pišu njemački mediji, dao u bijeg pritom pucajući iz pištolja.

VIDEO

Policija u Dresdenu evakuirala je shopping centar i okolno područje zbog talačke krize, javljaju njemački mediji.  Iz policije pozivaju građane da se ne približavaju lokaciji, a naređeno je i zatvaranje Božićnog sajma.

Talačka kriza okončana je oko 12:30 nakon intervencije specijalne policije.

- Sve čisto! Okončana je situacija s taocima u Dresdenu - objavila je policija na Twitteru i dodala da se pruža pomoć dvjema osobama koje su se činile neozlijeđene. 

Policija je objavila da je osumnjičeni ozlijeđen. Navela je da se muškarac činio vrlo zbunjenim. Glasnogovornik je rekao da policija pretpostavlja da osumnjičenik boluje od psihičke bolesti, dodajući da svi pokazatelji potvrđuju taj zaključak.

Prema informacijama BILD-a, naoružani muškarac (40) prvo je u subotu ujutro ubio ženu (70), za koju pišu da je njegova majka. Tad se, pišu njemački mediji, dao u bijeg pritom pucajući iz pištolja. 

- Osumnjičeni ubojica uletio je u "Radio Dresden" u Ammonhofu nakon zločina ujutro. Pucao je kroz protupožarna vrata na glavnom ulazu, ali nije uspio ući unutra - piše Bild.

O situaciji se oglasio i šef radio postaje u koju je muškarac htio provaliti.

- Srećom, svi su uspjeli otići na sigurno - rekao je Tino Utassy.

Glasnogovornik policije Thomas Geithner opravdao je policijsku operaciju "sumnjom na uzimanje talaca". 

Navodni ubojica skrivao se u podrumu shopping centra. Ondje je kao taoce uzeo dvoje ljudi (ženu i dijete), a oko 12.30 sati specijalne policijske snage upale su na lokaciju i svladale otmičara. Počinitelj je ozlijeđen, njegovi taoci neozlijeđeni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...
Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'
AVIONI OBIŠLI HRVATSKU

Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'

VUKOVAR - Bilo ih je prekrasno vidjeti u Vukovaru. Letjeli su prvo iznad vojarne, zatim iznad Vodotornja i bolnice. Baš prekrasan prizor. Nisu ni upola glasni kao primjerice Mig-ovi koji su u iznad Vukovara letjeli na Dan branitelja. Ovdje su prošli samo jednom i nastavili su dalje prema ostalim dijelovima Slavonije - javlja nam čitatelj Domagoj Astaloš iz Vukovara. Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak borbeni avioni Rafale preletjeti su područje Hrvatske, a snimke prelijetanja su nam poslali i čitatelji iz Bjelovara i Belog Manastira.