Obavijesti

News

Komentari 16

Taxi Cammeo sa svojih 76 auta u Zagreb će doći 22. travnja

Taxi Cammeo sa svojih 76 auta u Zagreb će doći 22. travnja
1

Pozivom na broj 1212 moći će se naručiti najjeftiniji taksi u gradu. Trenutačno grade benzinsku pumpu i autopraonicu. Imaju sjedalice za bebe i besplatni bežični net

VIDEO

Taxi Cammeo sa 76 vozila stiže na zagrebačke ulice 22. travnja u šest sati ujutro kada će se pozivom na broj 1212 moći konačno naručiti najjeftiniji taksi u gradu. Trenutačno grade benzinsku pumpu i autopraonicu u svojoj bazi na Radničkoj, a prvi su u Europi s besplatnim bežičnim internetom i prvi u Hrvatskoj s dječjim sjedalima u vozilima.

Cijene moraju biti iste

Vladimir Minovski, direktor taksi-tvrtke, najavio je kako neće ostati na 76 vozila. S vremenom bi se broj mogao popeti i na više od 300 vozila.

Naime, tvrtkom "Taxi-Cab" u vlasništvu Cammeo-grupe Riječani izravno napadaju zagrebačko udruženje taksista nudeći starim vozačima, kažu u Radničkoj, kvalitetniju i jeftiniju alternativu.

- Tvrtka će se baviti isključivo franšizom, odnosno najmom call-centra, a to znači da će oni koji žele raditi po našem sustavu, od postojećih 1087 vozača, dobiti kompletnu podršku vodstva u obliku dodjeljivanja vožnji, obljepljivanja vozila, svjetleće reklame na krovu, kompletne obuke, jeftinijeg pranja vozila, tankanja i servisa - objasnio je Vladimir Minovski.

Nadalje tvrdi i kako će se model rada Cammea toliko isplatiti da će postojeći taksi obrtnici morati zapošljavati nove vozače. Garantira im najmanje 30 vožnji, odnosno zaradu od gotovo 1000 kuna dnevno! Jedan od preduvjeta, dodao je Minovski, jest da cijene moraju biti izjednačene s onima Cammea, a uskoro će za Taxi-Cab otvoriti i "vruću liniju", također s četveroznamenkastim brojem.

Tko bliži, njegov putnik

- Vrlo će nam brzo nedostajati automobili i bojimo se da će ljudi biti razočarani, a da bismo pokrili cijeli grad, potrebno nam je najmanje 300 vozila - odgovorio je Minovski.

Uz priču o novome poslovnom zalogaju, mladi je Riječanin otkrio kako je stigla tehnička oprema te da će do kraja sljedećeg tjedna biti uspostavljen u potpunosti automatizirani dispečerski centar koji će vožnje dodjeljivati prema matematičkom algoritmu, a ne po ključu poznanstava ili simpatija - tko je najbliži putniku, taj dobiva vožnju.

74 automobila i vozača nedostaju riječkom taksi-poduzetniku koji je dobio dozvole samo za 76 vozila.

- Tvrtka će se baviti isključivo franšizom, odnosno najmom call-centra i oni koji žele raditi za nas dobit će reklame, jeftinije pranje, tankanje, rekao je Vladimir Minovski, direktor taksi Cammea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi