Obavijesti

News

Komentari 112

Tekući silikon putuje po tijelu, a na stražnjici ne mogu sjediti

Tekući silikon putuje po tijelu, a na stražnjici ne mogu sjediti
10

Čekaonica plastičnog kirurga Daniela Slobodianika puna je žena koje žele izvaditi silikon iz stražnjice. U njoj se samo stoji jer većina ne može ni sjediti od bolova

VIDEO

Najmanje 15 žena umrlo je u Venezueli od 2011. godine zbog loših silikona u stražnjici. 

Žene su umjesto implantanata primale injekcije sintetičkog biopolimera koji je putovao po tijelu. Izaziva deformacije i u nekim slučajevima smrt. Najmanje 40.000 žena podvrglo se operaciji u zemlji. Postupak je zabranjen, ali žene su pronašle 'šarlatane' koji će ih operirati.

Stražnjicom željela osvojiti otuđenog supruga

Mercedes (45) je ispričala kako se odlučila zaobliti stražnjicu kako bi osvojila otuđenog supruga i spasila brak. Sada žali zbog toga. 

- Toliko boli da ne mogu sjediti ni pet minuta - ispričala je. Platila je postupak 800 dolara, a počelo je boljeti nekoliko dana kasnije. Naučila je živjeti s tim kao i s brojnim kritikama obitelji. Mercedes je vratila muža, ali se više ne želi ni skinuti pred njim jer joj je stražnjica puna ožiljaka. Seks joj nije ni na pameti. 

Astrid de la Rosa koja se podvrgla istom postupku, ali se njoj gel rasporedio po bokovima i leđima, osnovala je udrugu za žene koje su prošle isto

Žene su se operirale unatoč zabrani

Iako je vlada Venezuele zabranila postupak 2012. godine, žene su se i dalje operirale. Vlasti su tužile neke liječnike i kozmetičare jer su i dalje radili sa zabranjenim sredstvom.

- Posljednji slučaj su roditelji koji su kćerima platili povećanje grudiju i stražnjice za 15. rođendan - rekla je De la Rosa. 

Čekaonica puna očajnih žena

Samo dvojica liječnika u Caracasu mogu pomoći ženama.Jedan od njih je dr. Daniel Slobodianik. U njegovoj čekaonici samo se stoji jer većina žena u prevelikim je bolovima. Među njima je 60-godišnjakinja koja se jedva kreće od bolova, rođakinje koje još nemaju problema s tekućim silikonom, ali zbog svega što su čule, žele ga izvaditi te žena koja pokušava zatrudnjeti ali boji se da silikon ne naškodi fetusu. 

Slobodianik kaže kako je od 2011. godine vidio barem 400 žena s istim problemom. Postupak vađenja još je eksperimentalan i košta 6000 dolara. Još se ne mogu davati dugoročne garancije. Slobodianik je već operirao 50 žena i nekoliko muškaraca. Ipak, dio silikona ostaje u tijelu.

- To je neizlječiva bolest - rekao je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...