Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Teško je povjerovati: Ova seksi mama rodila je petero djece

Njoj je 35 godina, a ima već petero djece. Rodila ih je u razmaku od samo devet godina, a svoju vitku liniju prepisuje zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi. Tko zna, možda uskoro dođe i šesto...

Seksi mama rodila petero djece
Foto: schreenshot 433 Instagram

Simone Gately (35) je fitness model i na Instagramu ima više od 51 tisuću pratitelja, a kad vidite njezinu savršenu liniju nikad ne biste pomislili da je rodila čak petero djece u razmaku od samo devet godina.

I dok joj se jedni dive na tom pothvatu, drugi ju optužuju da je njezinu djecu rodila surogat majka jer je, s obzirom na njezin izgled, nemoguće da je prošla kroz pet trudnoća.

Simone, profesionalna trenerica iz engleskog Halifaxa, tvrdi da je tijekom svih svojih trudnoća vježbala i pazila na liniju održavajući strogi režim prehrane.

Priznaje da bi se udebljala, no tvrdi da je zahvaljujući zdravoj prehrani i dovoljnoj količini kretanja uvijek brzo skinula višak kilograma.

U gust raspored i brigu o petero djece uspijeva ugurati čak dva treninga dnevno, a smatra da je za sve zaslužna dobra organizacija.

Nada se će njezin primjer potaknuti i ostale majke na redovito vježbanje. Otkrila je i nekoliko detalja kako provodi svoje vrijeme.

- Moj dan započinje oko šest ujutro uz trčanje ili šetnju, zatim vodim djecu u školu i obavljam svakodnevne aktivnosti, a popodne ubacim trening. Sve se može uz dobro planiranje i organizaciju - zaključuje Simone.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message