Obavijesti

News

Komentari 10

Teu (6) je Rakitić ispunio san: Upoznat će idola i dobiti loptu

Teo Tariba (6), koji je zbog srčane je mane bio na dvije operacije srca, u ponedjeljak će u Barceloninu kampu upoznati Ivana Rakitića, Lea Messija i ostale zvijezde slavnog kluba

VIDEO

Svi samo jako uzbuđeni, pogotovo klinci. Jedva čekaju upoznati Ivana Rakitića i ostale igrače Barcelone, kažu nam Teovi roditelji Doris i Marko Tariba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Teo Tariba (6) iz Supetarske Drage na otoku Rabu imao je svega tri mjeseca kad je njegov pedijatar na redovnom pregledu primijetio da dječaku srce ubrzano kuca. Detaljne pretrage pokazale su da Teo ima tešku srčanu manu zbog koje je morao hitno biti hospitaliziran. Punih devet mjeseci proveo je u bolnici, a s navršenih godinu dana morao je na operaciju.

Prva nije uspjela, a nakon drugog zahvata njegovi su roditelji Doris (30) i Marko (37) konačno mogli odahnuti.  

- Danas je on veseli predškolarac koji, izuzev redovnih godišnjih kontrola, nema drugih ograničenja kad je njegovo zdravlje u pitanju - rekla je njegova majka za Novi list.

No ni u najluđim snovima Teova obitelj nije mogla zamisliti da će ih upravo njegova dijagnoza, borba i sudbina odvesti pred proslavljenog hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića. Ali ne samo pred njega, već i pred najboljeg nogometaša svijeta Lea Messija i ostale igrače španjolskog kluba.

- Prije nekoliko dana primili smo telefonski poziv u kojem nam je rečeno da jedan naš poznanik, veliki humanitarac i još veći čovjek, koji u cijeloj ovoj priči želi ostati anoniman, Teu želi pokloniti nogometnu loptu s potpisima svih igrača nogometnog kluba Barcelona. Za 50.000 kuna kupio ju je na humanitarnoj aukciji organiziranoj od strane udruge ‘’Veliko srce malom srcu’’. Da stvar bude bolja, isti taj čovjek je Teu, a i cijeloj našoj obitelji, organizirao put u Barcelonu gdje će Teu u nogometnom kampu loptu uručiti osobno Rakitić – s oduševljenjem govori Doris Tariba dodajući kako je Teo još premali da bi shvatio što se događa.

- Ovako nešto nismo očekivali, još mi se čini kao da se ovo događa nekome drugome. Svi smo jako euforični, pomalo i zbunjeni, no sigurno da je riječ o događaju koji ćemo pamtiti cijeli život – rekla nam je Doris Tariba koja osim Tea, sa suprugom Markom ima još i kćer Mariju (11) i sina Dorijana (8).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je