Obavijesti

News

Komentari 10

Tijelo žene pronašli su u kući u Puli, sumnjaju da je ubijena

Tijelo žene pronašli su u kući u Puli, sumnjaju da je ubijena
5

Žena je živjela sama u kući. Mrtvozornik nije moga utvrditi uzrok smrti, a policija je u srijedu istaknula kako se sumnja na nasilnu smrt. Policijska istraga je još u tijeku

VIDEO

Šok i nevjerica vladaju među susjedima zgrade u pulskoj Dobrilinoj ulici u kojoj je u utorak navečer pronađena mrtva 72-godišnja žena za koju se sumnja da je ubijena. Očevid u stanu na trećem katu u Dobrilinoj 4 je s policijom obavio zamjenik županijske državne odvjetnice Mirko Grujić, a ondje je bio i patolog pulske Opće bolnice. Žena je živjela sama u stanu, a prema pričama susjeda suprug joj je davno preminuo. 

- Nije imala djece. Bila je dobra i povučena susjeda. Ono što me najviše šokira je sumnja da ju je netko ubio. Živim u stanu ispod njezinog i sumnjivo mi je bilo kada ju cijeli dan u utorak nisam čula da hoda obzirom da je zgrada stara i svaki korak se čuje. Zvonili smo joj i kucali, čak ju i zvali na mobitel, a potom i na fiksni telefon i nije se javljala. Postalo mi je jako čudno. Bojala sam se da nije slučajno pala pa se ne može dići pa je pozvana policija - kazala je susjeda.

Kaže da je svakoga dana nesretna žena šetala s dvije prijateljice koje su i u utorak došle po nju, ali im nije otvarala vrata. 

- Žena je bila pokretna, iako bolesna. Imala je šećernu bolest i pretrpjela je moždani udar. Ne znam tko bi joj mogao nauditi. Nikoga od obitelji nije imala u Puli, a brat joj živi u Vojvodini. Još je čudno što vrata njezinog stana nisu bila nasilno otvorena - tvrde susjede. 

U zgradi u Dobrilinoj ulici žena je živjela od 60-ih godina, a kako kažu stanari zgrade, imala je suprugovu mirovinu koji je nekada bio vojno lice. 

- Strah nas je i izaći ispred vrata jer ne znamo tko je nesretnu ženu mogao ubiti niti na koji način. Nekada je radila kao medicinska sestra i čak si je sama  davala inzulin - ispričali su šokirani susjedi. 

Zasad nije poznato tko je pronašao tijelo žene. Policija kaže kako će se više informacija o događaju znati tijekom četvrtka.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...