News

Komentari 16

Tko je Dubravko Karačić? Novi član uprave Holdinga ima 20 godina iskustva u financijama

Tko je Dubravko Karačić? Novi član uprave Holdinga ima 20 godina iskustva u financijama

S više od dvadeset godina iskustva u financijama, Dubravko Karačić je ovlašteni revizor, a u Zagrebački holding dolazi nakon više od desetljeća u Zagrebačkoj banci, rekli su iz Holdinga

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević rekao je u utorak ujutro na konferenciji da su nakon natječaja imenovali novog člana uprave Holdinga, a radi se o Dubravku Karačiću te će on biti zadužen za financije. 

- S više od dvadeset godina iskustva u financijama, Dubravko Karačić je ovlašteni revizor, a u Zagrebački holding dolazi nakon više od desetljeća u Zagrebačkoj banci d.d., gdje je gotovo osam godina bio direktor unutarnje revizije, te izvršni operativni direktor i savjetnik uprave. Prije toga, više od deset godina proveo je u KPMG Hrvatska d.o.o., gdje je obnašao više vodećih funkcija u području poslovnog savjetovanja i usluga revizije - objavili su iz Holdinga. Dubravko Karačić će se u Upravi pridružiti Matiji Subašić Maras, Ivanu Novakoviću i Borisu Sesaru.

- Iskoristio bih priliku da podsjetim na još jedan natječaj, traju natječaji za podružnice o čemu odlučuje Uprava. Završio je rok za Arenu Zagreb, Gradska Groblja, Zrinjevac - rekao je Tomašević na konferenciji.

Dodao je kako je bilo preko sto prijava za šest podružnica te da kreće proces selekcije. 

 

Najčitaniji članci