Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
83 komentara

Tko podmeće Žalac? 'Ne znam, pitajte nju, raspravljat ćemo...'

Neslužbeno se doznaje kako su u Vladi neki bili ljutiti zbog izjave Žalac o unutarstranačkim sukobima. Tko joj podmeće, upitan je u četvrtak prije sjednice Vlade ministar Branitelja Tomo Medved

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
83 komentara

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac rekla je u srijedu da se protiv nje vodi medijski linč te da ima insinuacije da joj netko smješta o čemu zasad još ne želi govoriti, ali da se možda radi i o unutarstranačkim sukobima.

N1 neslužbeno doznaje kako su u Vladi neki bili ljutiti zbog izjave Žalac o unutarstranačkim sukobima.

- Ne znam tko bi to mogao biti, ali očekujem da ćemo na stranačkim tijelima o tome raspraviti - rekao je ministar prometa Oleg Butković dodavši kako nije dobio dojam da Žalac ima puno protivnika u stranci. 

Cijeli slučaj oko automobila nije htio komentirati. 

- Ne bih, ne bih, ipak je ona moja kolegica. Ona je dala objašnjenje, a što se tiče ljudi u stranci koji bi nekome pakirali, očekujem da ćemo na stranačkim tijelima to raspraviti. Tamo je mjesto da o tome razgovaramo - rekao je. 

Ministar branitelja Tomo Medved, kao i pravosuđa Dražen Bošnjaković nisu bili baš rječit o toj temi.

- Kolegica Žalac svoj posao radi iznimno odgovorno. Ne znam tko joj podmeće, pitajte nju - poručio je Medved, a ni Bošnjaković ništa ne zna. 

- Ne znam, ništa ne znam - kratko je u prolazu rekao.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić također ništa ne zna.

- Ne bavim se podmetanjima tako da ne mogu to komentirati - rekao je. 

Ministar zaštite okoliša Tomislav Ćorić podmetanja uopće nije želio komentirati

Zagreb: Ministrica Gabrijela Žalac i Mladen Pavić u šetnji gradom | Autor: Marko Lukunic/PIXSELL Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Žalac: Uskoro ću i ja reći neke stvari

Ministrica Žalac je u intervjuu za Večernji list ponovila kako je automobil majčin. Istaknula je i da neće dati ostavku te da zna tko joj sve ovo podmeće: 

- Ja točno znam odakle sve to ide, tko je dao broj mobitela mog supruga i davao neistinite informacije.Znam sve i sve mi je jasno! Jedan dio odnosi se na medijsko reketarenje, a veliku ulogu u svemu imaju i unutarstranački obračuni koji su vezani uz predstojeće izbore za EU parlament. Međutim, uskoro ću i ja reći neke stvari, neću više šutjeti jer mi je dosta napada na mene i moju obitelj! Ne želim da su mi djeca uplašena, da mi je pred kućom opsadno stanje i da mi obitelj, supruga, roditelje predstavljaju kao kriminalce. Moj suprug je dugogodišnji obrtni, sam sebi uplaćuje doprinose i uredno podmiruje sve svoje obveze, a i to vrlo lako možete provjeriti, rekla je Žalac.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message