News

Komentari 106

Todorić iz Kulmerovih dvora: 'Stvarno mi nije lako živjeti'

Todorić iz Kulmerovih dvora:  'Stvarno mi nije lako živjeti'

Ivica Todorić u Kulmerovim dvorima ugostio je televizijsku ekipu slovenske RTV SLO. S njima je razgovarao o Agrokoru, Mercatoru, kako sada živi i koji su mu planovi za budućnost

Slovenska televizija RTV SLO posjetila je bivšeg šefa Agrokora Ivicu Todorića u Kulmerovim dvorima. Slovenski reporteri pričali su s Todorićem o Agrokoru i Mercatoru, a Gazda ih je proveo i kroz Kulmerove dvore, prenosi Index

Todorić je za slovenske reportere izjavio da 'nitko ne voli Mercator kao on'.

Istaknuo je kako vjeruje da je upravo njegovo preuzimanje Mercatora tu tvrtku pretvorilo u uspješnu kompaniju, koja sada stoji na dobrim temeljima za daljnji rast i razvoj. 

Na pitanje smatra li da bi Agrokor opstao da nije preuzeo Mercator, Todorić je odgovorio da Agrokor nisu uništili nikakvi dugovi nego politika

- Svi stalno govore o nekakvim dugovima, ali Agrokor nikad nije imao velike dugove. Mislim, bili su veliki, ali nisu bili neizdrživi - ustvrdio je. 

'Nije mi lako...'

Na pitanje kako danas živi, Todorić se požalio da mu nije lako.

- Nije mi lako, ovisan sam o pomoći prijatelja - kazao je.  Dodao kako su mu novac za jamčevinu skupili prijatelji, kojima će taj novac vratiti. 

- Imam troškove, stvarno mi nije lako živjeti - rekao je novinarima u Kulmerovim dvorima. A onda pokušao objasniti kako mu nije lako živjeti u dvorcu.

- Posjed dijele četiri obitelji. Ovo je moja jedina nekretnina. Moj dio vrijedi oko šest milijuna eura. Ne kažem da to nije puno, ali bio sam najbogatiji čovjek na području gdje živi 200 milijuna ljudi - kaže.

Todorić je za slovensku televiziju konstatirao da se iza sudskih postupaka koji se protiv njega vode kriju premijer i hrvatska vlada

O svim daljnjim planovima, izjavio je kako se planira uključiti u politiku. Ne skrivajući ambicije, Todorić je izjavio: 'Osnovat ćemo novu stranku. Vjerujem da ćemo pobijediti i osvojiti parlamentarnu većinu'.
 

Najčitaniji članci