Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
168 komentara

Todorić: Ulazim u politiku jer je Hrvatska u užasnom položaju

Republika Hrvatska se mora pokrenuti i postati zemlja znanja koja poštuje vladavinu prava. Teške, ozbiljne reforme i investicijske cikluse treba pokrenuti doslovno preko noći jer će biti prekasno, priopćio je

U pet dana Todorić sakupio milijun eura i izlazi iz Remetinca
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
168 komentara

Ivica Todorić, koji je nedavno pušten iz istražnog pritvora uz visoku jamčevinu, za koju je rekao da su mu skupili prijatelji, odlučio se politički aktivirati. U srijedu je ponovno najavio svoj politički angažman te iskoristio priliku da kritizira premijera Andreja Plenkovića i Vladu, piše N1. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Poštovani,

Danas, nakon dvije godine mandata Vlade Andreja Plenkovića, Republika Hrvatska je socijalno, društveno i gospodarski potpuno uništena, devastirana, imamo kaos i diktaturu, svakodnevno gledamo razaranje institucija, najlošija smo članica EU, zadnji smo po svim pokazateljima, na samome smo dnu!

Republika Hrvatska danas nije zemlja znanja, vladavine prava, nije zemlja koja brine o demografskom statusu, ekonomskom položaju građana niti same države.

Isto tako, prošle su dvije godine od početka otimačine Agrokora, monstruoznog kriminalnoga projekta neviđenog u povijesti ovoga dijela EU.

Upravo to je najbolji primjer koruptivne antinacionalne vlasti, koja je planski otela budućnost građanima RH i državu bacila na koljena.

Sam sam se borio i dalje se borim istinom i činjenicama protiv kriminala koji je proveden nad mojom kompanijom, mojim suradnicima i nada mnom.

Cijeli svoj život poklonio sam mojoj domovini Hrvatskoj, kroz projekt Agrokor, u gradnji moderne, konkurentne industrije koja je na kraju postala najveća u ovom dijelu EU.

Ali kako sada gledam ovu diktaturu kojom upravlja premijer Plenković, kojom nesmiljeno nanosi ogromne štete RH, građanima uništava našu domovinu i njenu budućnost.

UPRAVO ZATO KAKO BIH PROMIJENIO OVAJ KATASTROFALNI POLOŽAJ RH - ODLUČIO SAM SE POLITIČKI AKTIVIRATI!

U RH moramo okupiti sve ljudske potencijale, svakog pojedinca, kako bi na najbolji način iskoristili nacionalna bogatstva - šume, vode, zemljišne površine i naše more, kako bismo na najfunkcionalniji način realizirali nacionalne interese.

Republika Hrvatska se mora pokrenuti i postati zemlja znanja koja poštuje vladavinu prava. Teške, ozbiljne reforme i investicijske cikluse treba pokrenuti doslovno preko noći jer će biti prekasno. Hrvatsku treba pretvoriti u gradilište za budućnost naše djece i svih građana.

Siguran sam da ćemo ovu korupcijsku, nesposobnu, diktatorsku vlast jednostavno izbrisati - kako bi svojoj domovini Hrvatskoj i našoj djeci osigurali bolju budućnost.

S poštovanjem,

Ivica Todorić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message