Obavijesti

Promo sadržaj

TOKIĆ kreće u kampanju za sigurnost na cestama

TOKIĆ kreće u kampanju za sigurnost na cestama
1

Početkom nove školske godine tvrtka TOKIĆ odlučila je pokrenuti kampanju Sigurnost u pokretu i tako se priključiti nacionalnoj kampanji za sigurnost u prometu te upozoriti vozače da paze na sigurnost najmlađih sudionika u prometu, djece predškolske dobi i učenika osnovnih škola

Tisuće prvoškolaca po prvi puta kreće u školu. Sigurnost djece je najvažnija pa je u skladu s tim i tvrtka TOKIĆ, ovlašteni distributer i uvoznik auto dijelova najpoznatijih svjetskih marki odlučila krenuti u kampanju i skrenuti pozornost vozača na povećan oprez u prometu.

U sklopu akcije Sigurnost u pokretu, djelatnici tvrtke TOKIĆ darovat će djecu prvih razreda Osnovne škole Sesvetska Sela reflektirajućim narukvicama koje skreću pozornost vozača na djecu.

S obzirom da učestale prometne nesreće na cestama, TOKIĆ će u svoje 3  poslovnice (u Zagrebačkoj 143, Slavonskoj 3 i Ljudevita Posavskog 17 - Sesvete)  tijekom rujna organizirati demonstraciju tehnika prve pomoći za sve posjetitelje. Tehnike pružanja prve pomoći u navedenim poslovnicama TOKIĆ provoditi će studenti  iz Studentske Ekipe Prve Pomoći (StEPP), volonterskog neovisnog projekta unutar CroMSIC-a (Međunarodne udruge hrvatskih studenata medicine) koji se bavi organiziranjem tečajeva prve pomoći, reanimacije i zbrinjavanja ozlijeđenih osoba. Ovo je ujedno i prilika da se prisjetimo kako možemo spasiti život unesrećenima. Pratite Internet stranicu TOKIĆ za više informacija.

TOKIĆ ovom akcijom želi ukazati na potrebu za povećanim oprezom u vožnji i skrenuti pozornost na odgovornost svih nas da budemo savjesni i odgovorni sudionici u prometu.

Više informacija možete o tvrtki TOKIĆ možete pronaći na www.tokic.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura