News

Komentari 178

Tomašević obukao žuto odijelo, ide skupljati otpad: 'Pomoćni sam radnik danas na edukaciji'

Tomašević obukao žuto odijelo, ide skupljati otpad: 'Pomoćni sam radnik danas na edukaciji'

Sljedećih nekoliko sati ću biti tako, znam da je sjednica Skupštine, ali provest ću nekoliko sati u odvozu. Neću moći raditi sve poslove, ali radit ću sve što mogu, rekao je Tomašević

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević je zahvalio radnicima na strpljenju i iskrenosti te rekao kako ne postoji tema o kojoj se s radnicima neće razgovarati.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ono što je dogovoreno sam pismeno potpisao - kaže gradonačelnik objašnjavajući da je to da se ispuni pet uvjeta, a razgovara o preostalih šest i da se vidi kako ih se može u što većoj mjeri ispuniti.

- Želimo da radnici budu zadovoljni - rekao je.

- Moj dio pogodbe je da sam ponudio da danas idem s njima u skupljanje otpada, zato sam tako obučen i na edukaciji sam kao pomoćni radnik, da bih bolje razumio sve probleme s kojima se susreću - rekao je gradonačelnik koji je zamolio građane za razumijevanje prema radnicima.

Prekinut štrajk, gradonačelnik Tomašević krenuo skupljati otpad s radnicima Čistoće

Gradonačelnik je rekao kako je potpisao da neće biti sankcija za radnike koj isu bili u nezakonitom štrajku. 

- Molim građane da se što više drže pravila da bi ovim ljudima posao bio što lakši - dodao je.

Odlazak na teren je nešto što bismo očekivali od Tomaševićevog prethodnika Milana Bandić, a on kaže kako smatra da je to nužno i da ga se ne može uspoređivati s bilo kime.

- Što se tiče usporedbi, ja nisam Milan Bandić koji je oblačio uniformu da nauči radnike kako da rade, ja sam ovdje da ja naučim - poručio je Tomašević.

Prekinut štrajk, gradonačelnik Tomašević krenuo skupljati otpad s radnicima Čistoće

Gradonačelnik je poručio kako svi moraju biti za stolom kako bi se izbjeglo ponavljanje ove situacije u nekoj drugoj podružnici.

- Idemo radit - poručio je Tomašević.

Najčitaniji članci