Obavijesti

News

Komentari 104

Toše Proeski poginuo u sudaru kod Nove Gradiške

Toše Proeski poginuo u sudaru kod Nove Gradiške
12

Mladi makedonski pjevač, Toše Proeski (26), poginuo je oko 6.20 sati u teškoj prometnoj nesreći na autocesti kod Nove Gradiške

VIDEO

VW Touareg kojim je upravljao Georgij Georgijevski (32) zbog neprilagođene brzine i premalog razmaka između vozila, udario je u prikolicu tegljača pri čemu se desna, suvozačeva strana gdje je sjedio upravo Toše, zabila pod prikolicu kamiona.
Kako je vozač izgubio kontrolu na vozilom tako se Touareg zaokrenuo na cesti i potom silovito udario u metalnu ogradu koja razdvaja dva traka auteceste. Desna prednja strana vozila potpuno je uništena, a dijelovi moćnog terenca, kotač, tablica, prednja maska vozila i hrpe plastike, lima i stakla razletjeli su se stotinama metara uokolo po autocesti.
- Toše nije bio svjestan smrti. Bio je na suvozačevom sjedalu i kada se automobil zabio pod prikolicu tegljača, na mjestu je poginuo. Morali smo rezati lim kako bismo došli do njegovog beživotnog tijela koje je ležalo prignječeno u automobilu. Glava mu je bila krvava i puna dubokih rana, a lice potpuno neprepoznatljivo. Nisam vidio da su se otvorili zračni jastuci - potreseno nam je ispričao vatrogasac koji je prvi došao do mrtvog Tošetovog tijela i prekrio ga crnom plastikom.
Nedaleko od mjesta nesreće zatekli smo i šokiranog vozača kamiona Kuzmanovića pod čijom je prikolicom poginuo Toše.
- Bio je još mrak, ali magle nije bilo. Odjednom sam iza sebe ugledao jaka svjetla, a samo sekundu nakon toga osjetio sam snažan udarac i začuo prasak, lom lima i stakla.

Vidio sam kako se vozilo nakon toga okretalo po cesti. Odmah sam stao i dotrčao do smrskanog auta. Iz njega se čulo zapomaganje Tošine menadžerice koja je sjedila na stražnjem sjedalu. Kroz plač je vikala 'Pomaknite lim, izvadite Tošu, izvadite Tošu! - ispričao nam je vozač tegljača Slaviša Kuzmanović (49) iz Beograda, koji tvrdi da je udarac u prikolicu bio toliko silovit da bi i sam sletio s ceste da kamion nije bio natovaren sa 25 tona građevinskih elemenata.





Vozač kamiona tvrdi da je brzina bila velika, preko 180 na sat i pretpostavlja da je vozač Touarega zaspao za volanom jer teško da bi se budna osoba pri tolikoj brzini svjesno zabila u prikolicu tegljača. Teško ozljeđeni vozač i Tošina menadžerica Ljiljana Petrović (49), koja je bila u stanju teškog šoka nakon što je izvučena iz automobila, prebačeni su vozilom Hitne u novogradišku Opću bolnicu. Kako doznajemo od liječnika, vozač je zadobio potres mozga i posjekotine po licu i život mu nije ugrožen. Menadžerica je zamolila medicinsko osoblje da zaključaju njenu bolničku sobu jer ne želi kontaktirati s medijima.
Kako doznajemo od jedne medicinske sestre iz novogradiške bolnice Ljiljana je nazvala prijatelje u Zagreb da dođu po nju. Nekoliko sati nakon nesreće tijelo poginulog Toše odvezeno je na obdukciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a