Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Tragedija: Dječaka starog dva mjeseca ubio je očev poljubac

Prijevremeno rođeni dječak Kaiden McCormick iz Velike Britanije umro je samo dva mjeseca nakon rođenja jer su mu otkazali organi. Otac mu je prenio herpes

Prijevremeno rođeni dječak Kaiden McCormick iz Velike Britanije umro je samo dva mjeseca nakon rođenja jer su mu otkazali organi. Umro je nakon očeva poljupca. Naime, njegov otac Carl Maclaren (34) imao je herpes na usni, a dječaka je za vrijeme njegovanja ljubio po izranjavanoj ruci. S obzirom da je dječačić bio osjetljiv, ubrzo mu se povisila temperatura, te je dobio grčeve i stanje mu se neprestano pogoršavalo. Nakon šest tjedana roditelji su liječnicima dali dopuštenje da isključe aparate koji su ga održavali na životu. 

Dječakova majka Marrie Claire rekla je da za smrt ne može kriviti supruga jer je dječaka jako volio i nije mogao znati da će doći do ovakve tragedije. Marrie Claire koja je nakon gubitka sina doznala da je opet trudna rekla je da je pored činjenice da su izgubili sina, grozna i spoznaja da je njegova smrt mogla biti spriječena. Naime, nitko ih nije upozorio da bi Carlov herpes mogao biti koban za dječaka, pa sada ne žele da Kaidenova smrt bude uzaludna, te žele upoznati ostale roditelje s rizikom, piše The Sun.

- Nijedna beba ne bi trebala umrijeti od poljupca - zaključila je Marrie Claire.

Možda vas zanima i ovo:
Message