News

Komentari 95

Tragedija kod Grubišnog Polja: U lovu stradao 45-godišnjak, nađen je prostrijeljene glave

Tragedija kod Grubišnog Polja: U lovu stradao 45-godišnjak, nađen je prostrijeljene glave

Očevid su obavili policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a okolnosti ove nesreće bit će poznate nakon istrage

U nedjelju 7. studenog oko 11.30 sati na području otvorenog lovišta u blizini mjesta Mala Dapčevica, održan je lov na krupnu divljač u kojem je sudjelovalo više lovaca. Prilikom pogona divljači došlo je do smrtnog stradavanja 45-godišnjeg lovca koji je zadobio strijelnu ozljedu glave od koje je preminuo po dolasku u Opću bolnicu Virovitica.

Očevid su obavili policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru sutra 09. studenog obaviti će se obdukcija u Općoj bolnici Virovitica.

U svezi navedenog događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju razjašnjavanja svih činjenica i okolnosti oko smrtnog stradavanja 45-godišnjaka.

- Jučer su se u pogonski lov na divlje svinje pridružili i Francuzi. Kad su psi stjerali svinje, lovci su počeli pucati i jedan metak se odbio i pogodio je lovca u glavu. On je još bio živ, ali preminuo je na putu u bolnicu - javlja nam član lovačkog društva. 

Najčitaniji članci