Obavijesti

News

Komentari 52

Tragedija na Božić: Dječak (2) zgrabio očev pištolj, opalio je...

Tragedija na Božić:  Dječak (2) zgrabio očev pištolj, opalio je...
4

SAD: Policija je uhitila oca dvogodišnjeg dječaka. Rondell Javon Smith tereti se za nehotično ubojstvo. Pištolj je nabavio jer su ih pokušali opljačkati prije dva tjedna

VIDEO

Policija je uhitila oca dvogodišnjeg dječaka koji se na Božić upucao. Sincere Smith (2) slavio je Božić u obiteljskom domu u Sjevernoj Karolini, a onda je u jednom trenutku zgrabio očev pištolj i upucao se. Oca Rondella Javona Smitha (30) policija je uhitila i tereti ga za  nehotično ubojstvo.On je navodno neutješan i žali zbog tragedije.

U trenutku nesreće dječakova majka bila je na poslu, a Sincere je preminuo na putu do bolnice. Oca su pustili iz zatvora uz jamčevinu od 500 dolara, ali sam tvrdi da nijedna kazna nije adekvatna.

- Odlazak u zatvor nije dovoljan - rekao je i objasnio da je nedavno dobio pištolj jer je prije dva tjedna netko pokušao provaliti u njihov dom.

Nesretni dječak je prema riječima obitelji bio veliki brat svojoj sestri Samiyi staroj tek devet mjeseci i ljubitelj pomfrita iz McDonald'sa. 

Obitelj je uz dječakovog oca

- Pjevao je i plesao. Pjevao je svaku pjesmu. Znao je svaku pjesmu - rekla je njegova majka LaKisha Brown Smith i dodala da je bio jako pametan dječak koji je znao sve boje, kao i brojati i unaprijed i unatrag. Unatoč gubitku voljenog dječaka, obitelj je stala uz Rondella koji je suočen s optužbama, a La Kisha je posebno potresena zbog kritika upućenih na račun njezina supruga.

- Da samo znaju njega i djecu. On jede, diše i spava za svoju djecu. Činio je sve za svoju djecu - rekla je, a podržava ju i njezina majka. 

- To je muž moje kćeri. Jedno drugom su rekli dok nas smrt ne rastavi. Moram joj pružiti podršku. Da je to bio netko drugi vjerojatno bih ga mrzila, ali razumijem, bila je to besmislena nesreća. Ne mogu ga mrziti, to nije božji način - rekla je Sheila Gaskin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu