Obavijesti

News

Komentari 94

Tragedija u Hercegovini: Umro dok je na groblju palio svijeće

Tragedija u Hercegovini: Umro dok je na groblju palio svijeće
1

Cijeli život bio je zdrav, radio je 41 godinu kao mesar u Tomislavgradu i Šujici i ni dana nikada nije bio na bolovanju, nikada se nije požalio da ga nešto boli, kazao je jedan od sinova preminulog muškarca

VIDEO

Marko Klišanin iz Bogdašića-Šujica kod Tomislavgrada u BiH iznenada je preminuo 1. studenoga u 74. godini života.

Kako od obitelji pokojnika doznaje portal tomislavnews.hr,  Marko je preminuo na blagdan Svih Svetih na groblju Kolakovo u Šujici, gdje je došao pomoliti se za svoje pokojne i zapaliti im svijeću.

Počeo je paliti svijeće i samo se srušio...

Zajednička molitva za pokojne bila je u 11 sati, a Marko je došao pješke iz Šujice na groblje, što i nije tako blizu. Vjernici su se već bili okupili i palili svijeće na grobovima svojih najmilijih. Tako je i Marko počeo paliti svijeće na grobu svojih preminulih i samo se srušio, naslonio na grob.

- Odmah je pritekao liječnik iz Zagreba koji je bio na groblju, pokušao ga reanimirati, stigli su i djelatnici hitne pomoći iz Doma zdravlja Tomislavgrad, ali pomoći Marku nije bilo. Cijeli život bio je zdrav, radio je 41 godinu kao mesar u Tomislavgradu i Šujici i ni dana nikada nije bio na bolovanju, nikada se nije požalio da ga nešto boli - kazao je za Tomislavnews.com jedan od Markovih sinova.

Dodaje kako se  slično dogodilo i prije 20 godina kada je na groblju Kolakovo, paleći svijeće i moleći na grobovima svojih najbližih, preminuo jedan Šujičanin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.