Obavijesti

News

Komentari 25

Tragedija u Međimurju: Došao na odmor iz Austrije i poginuo

Nesreću je skrivio vozač quada (38) koji je u zavoju prešao u suprotni trak i frontalno se sudario s 45-godišnjakom s područja Selnice u VW Passatu...

VIDEO

Prije nekoliko godina mi je poginuo sin, također ovdje u Zaveščaku, a sad unuk, njegov nećak kazao nam je djed poginulog Stjepana (39), Franjo (96) iz Zaveščaka.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:05

Velika tragedija pogodila je tu obitelj, ali i cijelo selo. Kako su nam ispričali rođaci, poginuli Stjepan bio je suvozač bratu Robertu na četverokotaču (quadu) koji je, kako doznajemo od obitelji, Stjepan lani kupio.

- Svi su u šoku. Stjepan s obitelji, suprugom te sinom i kćerkom živio je u Austriji gdje su i on i supruga bili zaposleni. Doma u Zaveščak dolazili bi nekoliko puta godišnje. Ovdje su napravili prekrasnu veliku kuću, a eto tragedija je prekinula njihovu sreću - tužno govori njegov djed. Kaže da je Stjepan puno radio, osim u firmi, radio je i nakon posla honorarno. Bavio se limarijom, stolarijom i mnogim sličnim poslovima.

U kući tragično preminulog Stjepana nismo zatekli nikoga, kao ni u kući njegovih roditelji. Drugi rođaci kazali su nam da su svi otišli u bolnicu u Čakovec, neki posjetiti ozlijeđenog Roberta, a drugi potražiti pomoć zbog tragedije. Stjepana će pokopati na mjesnom groblju u Selnici.

Međimurska policija izvijestila je da je nesreću skrivio vozač quada (38) koji je u zavoju prešao u suprotni trak i frontalno se sudario s 45-godišnjakom s područja Selnice u VW Passatu.

Oba vozača, doznajemo u policiji, vozila su pod utjecajem alkohola, vozač quada imao je 0,87 promila, a vozač Passata 1,12 promila alkohola u organizmu. Protiv vozača quada policija će podnijeti kaznenu prijavu, a protiv vozača automobila prekršajnu prijavu. Vozač quada u nesreći je lakše ozlijeđen.

U prometnoj nesreći u Donjem Vidovcu poginuo je D. G. (55) iz Donjeg Vidovca. Na njega je neprilagođenom brzinom na ravnom dijelu ceste autom čakovečkih registracija naletjela vozačica (40) dok je ležao uz bicikl na kolniku. Vozačica je otišla s mjesta nesreće, a da nije pružila pomoć unesrećenome. Naknadno su je pronašli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"