News

Komentari 45

Tragično završena potraga: Našli su tijelo dječaka u Neretvi

Tragično završena potraga: Našli su tijelo dječaka u Neretvi

Tijelo mališana je pronađeno ispod Avijatičarskog mosta u Mostaru. Tijelo je pronađeno nakon što su se u potragu uključili i konjički rafteri

Potraga na vodi za četverogodišnjim E. K., za kojeg se sumnjalo da se utopio u rijeci Neretvi zajedno sa svojim ocem, Agronom Kerelajem, a koju su jutros nastavili pripadnici Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar, nažalost, tragično je okončana, saznaje portal Avaz.

Kako im je potvrđeno iz Spasilačke službe, tijelo mališana je pronađeno ispod Avijatičarskog mosta u Mostaru. Tijelo je pronađeno nakon što su se u potragu uključili i konjički rafteri. 

Zoran Vlaho, voditelj ISS-a, ranije je rekao da su timovi na kajacima detaljno pretražili dio uz obale rijeke u dužini od 1,5 kilometra, od mjesta pronalaska automobila do Avijatičarskog mosta, a detaljnu potragu u koritu rijeke Neretve, pogotovo, uz desnu obalu su bili uključeni ronioci.

Oni su dan ranije pregledali vozilo, u kojem je pronađeno Kerelajevo tijelo i područje u blizini automobila u krugu od 50 metara.

U potragu su se uključili i rafterski timovi iz Konjica, koji su čamcima pretražiti dužu dionicu, sve do Čapljine.

U potragu su, podsjećamo, bili uključeni pripadnici GSS-a BiH, čija je članica i ISS, odnosno, brojni spasioci iz skoro svih službi, koji su tijekom jučerašnjeg dana vodili potragu na kopnu, a u kojoj je sudjelovalo 75 članova.

Međutim, potraga na kopnu je bila prilično limitirana u ovoj situaciji obzirom na to da se brojnim mjestima zbog nepristupačnog terena s obale, zapravo, nije moglo ni prići.

Podsjetimo, nestanak Kerelaja je u subotu policiji prijavila njegova supruga D. K. koja je policiji kazala da se on, prema posljednjim informacijama, zajedno s njihovim sinom, udaljio u petak u 18 sati iz njihovog ugostiteljskog objekta 'Roki' u naselju Kolonija-Rodoč.

Njegov mobitel je u nedjelju pronađen na kružnom toku prije Avijatičarskog mosta, a trebao bi istražiteljima biti od koristi, nakon vještačenja. Obdukcija će, najvjerojatnije, biti obavljena sutra.

Za sada nema nikakvih informacija o tome kako je automobil, marke Isuzu, završio u rijeci Neretvi.

Najčitaniji članci