News

Komentari 36

Traži cure koje su mu vratile novčanik i časti ih ljetovanjem

Traži cure koje su mu vratile novčanik i časti ih ljetovanjem

Zadarski obrtnik je novčanik izgubio na jednoj od projekcija Avanutra film festivala. Tek kasnije, šetajući gradom, shvatio je da mu nedostaje novčanik pun novca

Poznati zadarski obrtnik želi turistkinje, koje su mu vratile izgubljeni novčanik, počastiti sedmodnevnim ljetovanjem u Zadru.

Zadranin je novčanik izgubio na jednoj od projekcija Avantura film festivala. Tek kasnije, šetajući gradom, shvatio je da mu nedostaje novčanik u kojem su bile bankovne kartice, ali i nešto više od 2800 kuna i 100 dolara. Vratio se da provjeri je li možda pao između stolica, ali novčanika nije bilo, javlja Slobodna Dalmacija.

Sljedeće jutro, iz pekare pored njegove radnje došla je prodavačica i predala u vrećici novčanik. Sa svim dokumentima, karticama i novcem. Prodavačica je objasnila da su mlade turistkinje pronašle novčanik i po adresi radnje na nekoj od iskaznica u novčaniku, već rano ujutro došle kako bi ga vratile.  Kako su morale napustiti Zadar, a radnja je bila zatvorena, predale su novčanik prodavačici da ga vrati.

Zadranin se nada da će turistkinje  uspjeti kontaktirati barem e-mailom preko hostela u kojemu su odsjele te im zahvaliti.

Najčitaniji članci